mynewspapers.net

Den genomsnittliga kostnaden för sjukförsäkring per person

Den genomsnittliga kostnaden för sjukförsäkring per person


Den genomsnittliga kostnaden för sjukförsäkring beror på en mängd olika faktorer, inklusive vem som betalar för kostnader för hälso-täckning. Kostnader för hälso-och sjukvård omfattar premierna som betalas för Medicare, en grupp hälsa försäkring betalas av en arbetsgivare och enskilda försäkringar. Enskilda kostnader för sjukförsäkringen kan omfatta utlägg som premiebetalningar, avdragsgill och egenavgifter. Kostnader omfattar även betalningar som görs på grundval av månatliga eller årliga.

Riksgenomsnittet

Riksgenomsnittet för sjukvårdskostnader per person ökar kraftigt varje år. 2007 var den genomsnittliga kostnaden per person för sjukförsäkring £4,823, vilket var en ökning med 6 procent jämfört med föregående år. 2008 överträffat den genomsnittliga kostnaden för hälso-och sjukvård per person £5.200. De årliga ökningarna för hälso-och sjukvård snabbare än inflationen.

Enda täckning

Vårdkostnaderna för enda täckning har stigit varje år för arbetsgivare som ger en grupp hälsa försäkring till sina anställda. Arbetsgivarens Premier för täckning från 2006 till 2007 ökade 6 procent. Arbetsgivarna betalade £2,911 per anställd för sjukförsäkring i genomsnitt under den perioden.

Arbetaren bidrag

De bidrag som anställda göra mot sina sjukvårdskostnader ökar också varje år. Anställda som har enda täckning bidrog ett genomsnitt på ca £474 mot deras hälsa försäkringspremier i 2007.

Utlägg

Anställda som betalar out-of-pocket kostnader oftast betala en självrisk, en gemensam betalning och samförsäkring belopp. Avdragsgilla belopp per anställd sträcker sig från £260 och £299, beroende på om en rekommenderad leverantör organisation eller hälsa underhåll användes. När en gemensam betalning tillämpades, kostar i genomsnitt nästan £136 i 2007.

Hög avdragsgill hälso-planer

Många individer har hög avdragsgill sjukförsäkring planer antingen genom en arbetsgivare eller en individuell sjukförsäkring politik. Självrisker för dessa typer av hälso-planer kan variera från £1.300 till £1,950 eller mer, beroende på vad man väljer för planen. Den avdragsgilla kostnaden för dessa planer hälsa kvittas när en hälsa återbetalning eller en hälso-sparkonto används.

Medicare och Medicaid

Kostnaderna för Medicare och Medicaid också ökar varje år som mer pengar som människor ålder eller förlorar sina jobb. Dessa program kommer att få en större andel av individuella kostnader inte bara statliga och federala regeringen, utan på alla som betalar Premier och självrisker.