mynewspapers.net

Den genomsnittliga kostnaden för Lawn Service

Den genomsnittliga kostnaden för Lawn Service


Den genomsnittliga kostnaden för lawn service är ett svårt nummer till namn, eftersom kostnaden varierar beroende på marknad och område av landet. dock kan ett par faktorer hjälpa dig att räkna den genomsnittliga kostnaden för gräsmatta vård.

Historia

Enligt landskapsplanering idéer Online, mest serviceinriktade jobb fyrdubblades i pris från mitten av 1990-talet till 2009, men den genomsnittliga kostnaden för lawn service i USA endast fördubblats från vad det var på 1970-talet. Det är goda nyheter för konsumenterna som du själv, men kanske inte för gräsmatta företag.

Faktorer

Den genomsnittliga kostnaden för Lawn Service


Storleken på din gård är en faktor att beakta. Naturligtvis om din gård är större, kommer det att kosta mer att underhålla. Inte alla gräsmatta företag är samma kvalitet, enligt Ohio State University, så måste du bestämma om du betalar någon för att göra din trädgård eftersom du vill att din trädgård att se bättre ut än de jobb du vill göra eller att du helt enkelt inte har tid att göra det själv.

Vad inkluderar Lawn Care?

Lawn care services innehåller ofta kantning, gräsklippning, som tillhandahåller utrustning (inklusive bränsle, olja och underhåll), skräp borttagning och gödsling. Många av dessa företag vet vad de gör och kommer göra din trädgård skina. En gemensam skälet till att folk betalar för gräsmatta tjänst är att de vill koncentrera sina ansträngningar på att upprätthålla deras trädgård. Du bara har så mycket tid att spendera utanför; Du kan också tillbringa det gör vad du vill göra.

Kostnaden

Det mest exakta sättet att få lawn care pris uppskattningar är genom att antingen ringa en gräsmatta vårdföretaget eller använder en online uppskattning kalkylator. Det slutliga antalet beror på storleken på din gård (vanligen i kvadratmeter) och de tilläggstjänster du begär, enligt Zamzows. På de flesta lawn care företag webbplatser kan du hitta en lawn care miniräknare. För att ge dig en uppfattning om faktiska priser, tittade vi upp priserna i tre motsatta delar av landet. Resultaten visade att grundläggande lawn care service i 2009 varierar från ca £22 per vecka för klippning (ibland mer tjänster erbjuds) till ca £39 per vecka för klippning, enligt upptagen Bee Lawn Care i Columbia, SC; Williams trädgårdsskötsel i Katy, TX; och nya gryningen Lawn Care i Yuma, AZ.

Överväganden

Gräsmatta företag kommer att utföra andra typer av underhåll på din gård om det behövs, oftast mot en extra kostnad. Om du är alldeles för upptagen med att tenderar att dessa tomatplantor eller solrosor, kan du ofta hyra dessa företag tenderar till din trädgård. Andra faktorer som kan orsaka priset fluktuera är storleken på din gård, småstäder vs big cities och anseendet av företaget. En bra utgångspunkt är £22-£39; överväga andra faktorer som kan eller kan inte påverka dig därifrån.