mynewspapers.net

Den genomsnittliga kostnaden för HCG injektioner

Den genomsnittliga kostnaden för HCG injektioner


Human chorionic gonadatropin (hCG) är producerad av moderkakan under graviditeten. Hormonet stimulerar förändringar i en gravid kvinnas kropp, inklusive ökningar i manliga och kvinnliga könshormoner, som underlättar normala fosterutvecklingen. Intramuskulära injektioner av hCG kan indikeras medicinskt att behandla försenad pubertet hos män, vandrat ner testiklarna, kvinnlig infertilitet och lågt spermieantal. Förutom de medicinska tillstånd för vilka hCG injektioner är föreskrivna, finns det en växande efterfrågan på hCG utan recept. Den genomsnittliga kostnaden för hCG beror på flera faktorer, bland annat om den omfattas av försäkring. erhållits genom kontanta inköp från en detaljhandel, specialitet eller postorder farmaci. eller beställas genom online-tillgång till utländska distributionskanaler.

Kostnaden för föreskrivna hCG

Injicerbara hCG har godkänts av US Food and Drug Administration (FDA) för marknadsföring under varumärkena Chorex, Novarel, Pregnyl och Profasi. De flesta hälsa planer klassificera dessa produkter som fertilitet tillsynsmyndigheter och tillämpa lägsta co betalningen gäller för den särskilda planen (oftast 3 £ till £13) för en månads leverans. Medan hCG injektioner inte är allmänt accepterat för viktminskning, kommer att många försäkringsbolag, inklusive några Medicare fördel planer, omfatta hCG injektioner ges inom en läkare-övervakade vikt-förlust programmet. Kostnaden för patienten varierar från plan till plan, med vissa som täcker hela kostnaden och andra som kräver en enda gemensam betalning för varje månad långa kurs av injektioner. Be din hälso-och sjukvård leverantören att kontakta ditt försäkringsbolag för att fastställa villkoren för vilka hCG injektioner är täckta och alla tillämpliga co betalningar. Om det finns någon försäkring som täcker hCG injektioner, varierar kostnaden beroende på dosering och Köp webbplats. Till exempel erbjuder CVS Caremark 10 000 IU ampuller med Novarel och Pregnyl för rabatterat pris av £29,8 och £33,4, respektive. Både Novarel och Pregnyl är tillgängliga via online-apotek i 1000 IE ampuller till en genomsnittlig kostnad av £11,0.

Receptfria hCG användningsområden

Hormonet hCG används sällan av kroppen byggare att öka muskel massa eftersom det är dyrt och relativt ineffektivt. Kroppsbyggare använder anabola steroider, men använder ofta hCG injektioner för att återvända testiklarna till pre steroid storlek och även för att dölja förekomsten av steroider och andra förbjudna ämnen i blod och urin.

Kostnader med hCG kost

HCG är mer vanligt förekommande off-label, och även utan recept, för viktminskning. Dr ATW Simeons skapade en diet program bestående av hCG injektioner och en 500 kalorier per dag kost regim. Dr Simeons föreslår 1000 IE injektionsflaskor med pulveriserad hCG färdigställts i åtta (8) 125 IU doser. Detta innebär att om produkten är köpt online, den genomsnittliga kostnaden per injektion skulle vara ungefär £1.30 för hCG plus kostnaden för steriliserade vatten och injektion förnödenheter.

Förfalskade produkter

Oavsett märke är köpt, hCG härstammar från urinen hos en gravid kvinna. Av denna anledning är renhet i tillverkningsindustrin viktigt. Efterfrågan på hCG har genererat en omfattande svart marknad för produkten, särskilt på Internet. Produkter som utger sig för att vara "generiska" former av varumärke hCG formuleringar kan ha några aktiva ingredienser och/eller innehåller kontaminerar.

Risker och biverkningar

De potentiella biverkningarna av hCG injektion beror på individuella känslighet samt dosering. Vanliga biverkningar är injektion webbplats irritation, vätskeansamling, akne, trötthet, humörsvängningar och håravfall. Injicera kontaminerade hCG produkter kan orsaka infektion, svullnad och även hud sår och kallbrand.