mynewspapers.net

Den genomsnittliga kostnaden för hängslen för barn

Den genomsnittliga kostnaden för hängslen för barn


Många barn gå till tandläkaren och få reda på att de behöver tandställning. Hängslen att åtgärda tänder som inte är direkt i munnen. Vissa föräldrar är oroliga när de får veta att deras barn behöver tandställning och oroa sig för kostnaden. Den genomsnittliga kostnaden för hängslen för barn varierar beroende på vilken typ av tandställning som de får.

Traditionella

Traditionell tandställning är de grundläggande metall hängslen som är kopplade till utsidan av tänderna. Dessa hängslen är typiskt sett av andra när barnets mun är öppen. De är det minst kostsamma alternativet i tandreglering hängslen. Den genomsnittliga kostnaden för barnens tandreglering metall hängslen är mellan £3.250 och £5.200. Om ett barn föredrar hängslen med tand-färgad keramik fästen, stiger kostnaden ca £325.

Lingual Hängslen

Ett annat val av hängslen är dold eller lingual hängslen. Dessa hängslen är placerade bakom tänderna. Detta förhindrar klammerparenteserna ses från yttre mun. Dessa hängslen har en merkostnad av mellan £1.300 och £3.250.

Plast brickor

Ett annat alternativ för tänder uträtning är klar plast brickor. Dessa brickor är gjutna i form av ditt barns tänder, och de glida över ditt barns tänder. De är klar plast aligners som är anpassade gjutna, och ditt barn kommer att få en ny aligner varannan vecka tills tänderna är rätade. De syns tydligt så de inte är som andra. Klar plast brickor kostar mellan £2,275 och £4,030 för barn.

Dekorativa

Vissa barn vill ha mer dekorativa tandreglering hängslen. Tandställning kan förvandlas till ljusa färger. De kan också vara guld-pläterad. Vissa barn har även roliga mönster, som hjärtan, sätta på sin tandställning. Att göra ett barns hängslen dekorativa kan vara en merkostnad för £3 till £195.

Försäkring

Om du har sjukförsäkring, se om tandvårdsförsäkringen är del av din plan. Många människor kan spara pengar genom att använda tandvårdsförsäkringen för att täcka kostnaderna för barnens hängslen. Använda en ortodontist i nätverket dental spara mest pengar eftersom vissa försäkringsbolag inte kommer att betala så mycket pengar till dental leverantörer som saknar sitt nätverk. Med hjälp av dental leverantörer ur nätverket kan kosta dig mer pengar.

Rabatter

Du kanske kan hitta rabatter på barnens hängslen. Försök shopping runt först innan investera i hängslen för ditt barn. Du kanske vill kolla in en dental skola i stället för en privat ortodontist, som skulle ta ut högre priser. Också be din ortodontist om han har ett betalningsalternativ plan så att du slipper betala hela beloppet på en gång.