mynewspapers.net

Den genomsnittliga kostnaden för att installera ett staket

Den genomsnittliga kostnaden för att installera ett staket


Flera variabler måste beaktas vid fastställandet av den genomsnittliga kostnaden för att installera ett staket. Sådana faktorer är typ av staket som kommer att installeras, det material som används i konstruktionen av staket, stängsel behövs längd och hjälpmedlet av installationen. Att ha ett stängsel system installerat kan kosta flera tusen dollar.

Typer

Konsumenterna har många alternativ att välja mellan när det gäller vilken "typ" av fäktning system att installera. Några av de mer populära typerna av fäktning system erbjuds av tillverkare är privatlivet staket, picket fäktning, tre-rail stängsel och kedja länk fäktning. Varje annan typ av stängsel system erbjuder vissa fördelar och nackdelar.

Kostnaden

Kostnaden Helper hävdar att 300 fot av sekretess stängsel kan kosta konsumenterna uppemot £3.900, från och med 2010. För att omfatta ett tunnland mark med privatlivet kan staket kosta upp till £ 13 000. Kostnaden för 300 fot av picket fäktning kan nå £6.500, och ett tunnland kan kosta upp till £19,500. Installera 300 fot av tre-rail stängsel kan kosta upp till £3.900, eller upp till £9,100 för nog att omge ett tunnland mark. Att ha 300 fot av kedjelänk staket installerat kan kosta runt £1,625 och bifoga ett tunnland kan kosta upp till £7,800.

Extra kostnader

Det finns flera extra kostnader som kan öka totala prislappen är associerad med ett stängsel system installerat. Om gates behövs, kan de kosta flera hundra dollar styck. Installera några grindar kan öka kostnaderna för ett stängsel installation projektet med ett par tusen dollar. Om stängsel måste installeras på svår terräng, kan installationen företag debitera konsumenten en extra avgift.

Installation

Installationskostnader kan ibland stå för merparten av den slutliga kostnaden för att ha ett stängsel system installerat. Enligt kostnad Helper i 2010, kan självinstallerande sekretess fäktning samt tre-rail stängsel spara konsumenten upp till 50 procent av den totala kostnaden för att ha sådana typer av stängsel installeras av proffs.

Funktioner

Olika typer av staket erbjuder olika funktioner. Privatlivet staket byggs vanligtvis till en höjd av cirka 6 fot. Cedar är en populär art av trä som används i konstruktionen av privatlivet staket. Kedja länk staket är traditionellt tillverkade av rostfritt stål, som kräver lite underhåll genom åren.