mynewspapers.net

Den genomsnittliga kostnaden att anställa en ny medarbetareArbetsgivare har betydande kostnader i anställa nya medarbetare och ersätta rutinerade medarbetare som avgår för arbete på annat håll. Att skapa en smidig övergång för att rekrytera nya arbetstagare eller ersätta erfarna arbetstagare kan bli kostsamt, och kan påverka effektiviteten i din mänskliga resurser processer sammantaget. Arbetsgivarna övervaka kostnad-per-hyra för att utveckla strategier och metoder att kontrollera kostnader ansluten till arbetskraften planering, rekrytering, urval och anställd retention.

Medarbetaren avgång

Fliken för mänskliga resurser kostnader startar när en anställd meddelar sitt beslut att avgå. För väsentliga personal lämnar organisationen, kan en avgång betyda utveckla en målinriktad rekrytering program för att hitta någon med identiska färdigheter som kan börja arbeta direkt. Detta är ibland lättare sagt än gjort när den avgående anställda har en specialiserad kunskapsuppsättning som är svår att ersätta med traditionella rekrytera metoder. Kostnaden för en anställds avgång, därför kan inkludera tid organisera fortsättning av förmåner, genomföra en exit intervju, möten med den anställde att avgöra om det finns en strategi för lagring att övertala henne att bo och kompensera anställde för outnyttjad semester eller sjukfrånvaro. För att illustrera, anta att personalen anställd och mänskliga resurser som samordnar den anställdes avgång tjäna £32,500 per år. Om företaget är skyldigt anställde två veckor av semester lön vid sin avresa, vara den totala kostnaden för en full arbetsdag att hantera preliminära frågor som rör hennes avgång £1,625, på ett minimum.

Arbetsbeskrivning och klassificering

Rekrytera kostnader börjar med förbereder en arbetsbeskrivning som återspeglar de arbetsuppgifter och ansvarsområden. När en anställd har varit i samma roll under en lång tid, arbetsuppgifter och ansvar kan förändras, därför före reklam ledigt, en översyn av arbetsbeskrivningen är nödvändiga för att säkerställa att ytterligare arbetsuppgifter och ansvar är en del av en reviderad arbetsbeskrivning. Om ett jobb som var tidigare en icke undantagna roll har skiftat till en undantagna position under en viss tidsperiod, är utarbeta en ny arbetsbeskrivning kritisk. Denna övning kan det krävas input från en specialist på sysselsättning, personalansvarig och anställa manager som juridiskt ombud om det finns frågor om icke-befriad och befriade klassificering. Bolagets kostnader för att se över, omarbeta och omklassificera jobbet kan lägga till en annan £975 kostnaden för att ersätta en anställd.

Rekrytering och urval

Reklam kostnader varierar; ändringar till din sökande tracking system för specifika Webbanmälan riktningar kan dock medföra kostnader att skapa en annons som lockar kvalificerade sökande. Målinriktad rekrytering för att locka sökande som dyr annons placering och avgifter för branschspecifika rekrytera experter kan snabbt lägga. När du anlitar rekryterare att fylla mycket kompenseras arbetstillfällen, räkna med att betala en rejäl andel av årslönen för att hitta den perfekta kandidaten. Intervjua, före anställning testning och val av metoder öka kostnaderna exponentiellt, särskilt om du utför panel intervjuer med representanter från olika nivåer i organisationen. Kostnaden för att rekrytera, locka och välj en kandidat kan variera från £975 till uppemot £3.250, beroende på antalet personer som deltar i processen och deras löner.

Ombord och utbildning

Oavsett vilken nivå av kompetens eller erfarenhet en kandidat har, finns det alltid en ramp period under vilken en ny medarbetare tillbringar mycket av sin tid att lära sig nya strategier, processer och bygga mellanmänskliga relationer inom en ny arbetsmiljö. Nya-hire orientering, Institutionen utbildning, Välkommen luncher och round robin introduktioner också lägga till kostnad-per-hyra. Det kan ta en ny medarbetare en hel månad att bli bekant med hennes nya arbetsmiljö och omgivning. Detta kan verka som en lång tidsperiod. dock konstruerat anställa och ombord steg är värt tid, kostnad och tillfredsställelse att säkerställa ditt företag är att göra rätt beslut.

Förmåner, försäkringar och skatter

Kostnaden för att behandla nya ersättningar är förmodligen den mest konkreta mätningen av kostnad-per-hyra eftersom kostnader för dessa kategorier är relativt samma över hela linjen. En arbetsgivares andel av gruppen hälsoplan, bearbeta pappersarbete för ny inskrivning och ställa in lönelistan förfaranden är förväntade förändringar som kan vara både enkelt förutspådde och beräknas.