mynewspapers.net

Den genomsnittliga avkastningsgraden på långsiktiga företagsobligationer

Den genomsnittliga avkastningsgraden på långsiktiga företagsobligationer


När det gäller bond investerare vill shoppers bästa avkastning tillgängliga för en viss typ av bond. Ett sätt att räkna ut om en obligationsräntan är jämförbar med liknande de på marknaden, måste du jämföra viss obligationens avkastning med jämförbara bond genomsnitt returnerar. Riktmärke index finns för att jämföra obligationens avkastning med branschgenomsnittet vid en viss punkt.

Avkastning

Avkastningen är avkastningen på en investering. Bond priser varierar, så avkastning antas vara den nuvarande avkastningen beräknas på årsbasis. När man jämför obligationer, citera finansiella webbplatser vanligtvis en nuvarande obligationsräntan. Nuvarande avkastningen är bond räntan dividerat med det nuvarande bond priset. En avkastningsgraden inkluderar inköpspriset för obligationen, refinansiera och huvudmannen återvände på förfallodagen.

Corporate Bond index

Den finansiella industrin tillsynsmyndigheten och Bloomberg publicera corporate bond index baserat på de mest aktiva corporate fast ränta obligationer representeras av FINRA TRACEN rapporteringssystem. Indexet uppdateras efter varje handelsdag. Indexen är omfördelat varje månad och kan hittas på på webbplatsen Businessweek/Bloomberg. Den genomsnittliga avkastningen för investment grade corporate bond index från och med April 21, 2011, var 4,59 procent med en genomsnittlig bond livslängd på 4,76 år och en genomsnittlig kupong på 5,84%. Den genomsnittliga avkastningen för high yield bond index från och med April 21, 2011, var 7,78 procent med en genomsnittlig löptid på 3.57 år och en genomsnittlig kupong på 7,14 procent.

Barclays Index

Barclays Capital US Corporate Bond Index är en annan sammansatta bond index. Indexet finns på Wall Street Journal marknaden Data Center. Från och med April 25, 2011 avkastning 52-veckors på dubbel-AA fått företags obligationer var 3,20 procent och 52-veckors avkastning på triple-B fått företagsobligationer var 4,48 procent.

Andra källor till Bond Data

På Yahoo Finance webbplats har ett bord med två-, återgår fem- och 10-åriga på en, AA och AAA-klassade företagsobligationer. Den nuvarande avkastningen från och med April 25, 2011, på fem år AA-rankade företagsobligationer var 2,87 procent. På webbplatsen listas även de nuvarande avkastningen på statspapper och den genomsnittliga avkastning på kommunala obligationer. CNN Money webbplats presenterar uppgifter om investment grade och hög avkastning företagsobligationer. En IRS webbplats ger ett månatligt genomsnitt på corporate bond avkastning och presenterar historiska data också. Många mäkleri fast webbplatser innehåller uppdaterade bond information. Edward Jones hemsida innehåller nuvarande avkastningen på företagsobligationer samt kommunala obligationer, penningmarknadsfonder, myndigheter och statsobligationer.