mynewspapers.net

Den genomsnittliga årliga inkomsten för en familj av medelklass

Den genomsnittliga årliga inkomsten för en familj av medelklass


Politiker lovar att deras plan kommer att gynna inte bara de rika, men medelklassen Amerika. Problemet med detta uttalande är att idén av medelklass är ett vagt och odefinierade med över hälften av amerikanerna kallar sig medelklass (se resurs 1). Definiera den årlig lön av medelklassen även bevisar problematiskt.

Definition

Brian W. Cashell, specialist på kvalitativa ekonomi, skrev i Congressional Research Service papper "som är"Medelklassen"?" att Förenta staternas regering har ingen officiell definition för medelklassen trots ständig politisk retorik hänvisa till den. Detta innebär att medelklassen är vanligtvis avses med personliga idéer och gränser redan i minnet i stället för kulturellt förstås definitioner eller avmarkera allmänhetens kännedom om dess gränser.

Snäv syn

US Census Bureau delar hushållsinkomst vid quintiles eller femtedelar, som nivåer av inkomster. Observera att detta är av hushålls- och inte. Strängaste definitionen av medelklassen skulle vara den tredje femtedelen, vilket enligt folkräkningen 2007 nummer skulle innebära hushåll med årliga inkomster, från £23,400 till £37,477. Detta innebär att medelvärdet medelklassen hushåll medelinkomsten av strängaste definitionen skulle vara £30,438 årligen.

Bred bild

En bredare syn som förklaras i Cashells papper är att medelklassen är mellan fattigdom och de rikaste amerikaner, vilket betyder andra, tredje och fjärde quintiles av hushållens inkomster skulle anses vara medelklass. Genom denna definition skulle årliga inkomster medelklass-hushåll variera från £12,465 till £59,607 av folkräkningen 2007 beräkningar att göra den genomsnittliga genomsnittliga årliga inkomsten £36,036. Naturligtvis detta är ett mycket brett utbud av inkomst och därmed livsstil, men kan vara mer exakt som Cashell denna serie gör utgör 60 procent av amerikanska hushåll.

Effekterna av lågkonjunkturen

Enligt en amerikansk allmänna opinionen undersökning utförd av Pew Research Center i 2008, har medelklass amerikaner drabbats hårt av den så kallade stora lågkonjunkturen. Nästan en tredjedel eller 31 procent av medelklass amerikaner tror de är sämre än de var för fem år sedan. På grund av svåra i lågkonjunkturen, 79 procent av de tillfrågade också överens om att det är svårare nu att upprätthålla en medelklassens livsstil än fem år tidigare.