mynewspapers.net

Den fula ankunge verksamheten för Pre-K & dagis

Den fula ankunge verksamheten för Pre-K & dagis


Historien om "den fula ankungen" handlar om en ung barnyard fågel som förlöjligade och missbrukas av andra som sedan växer till en vacker svan. Det är ofta läser i grundskolan början som en läxa att oavsett hur illa det verkar, de kan alltid vända till bättre. Om du behöver genomföra "Fula ankungen" aktiviteter med pre-k och dagis studenter, finns det en mängd olika att välja mellan.

Läs artikeln

Läs "den fula ankungen" berättelsen till dina elever. Berättelsen är skriven av Hans Christian Andersen och kan erhållas från bokhandlar och bibliotek. Engagera barn i historien genom att ställa frågor under behandlingen.

Färga sida

Har barnen fylla en "Fula ankungen" färga sida. Färga sidor som innehåller scener ur historien kan hämtas från Internet och köpte på lärare leverans bokhandlar.

Göra en svan

Göra en swan hantverk med barnen. Ge en utskuren på en svan huvud och kropp till varje elev och har dem bifoga näbb och fötter med lim.

Räkna ankor

Rita en svan och 10 ankor i rad en ombord eller papper börja med Svanen först. Du kan även tejpa papper utskärningar till styrelsen om inte du är bra på att teckna. Instruera studerande att räkna dem. Radera eller stryka en anka efter varje gång eleverna sluta räkna dem och ha dem berätta om tills det finns endast svanen vänster.

Anka anka Swan

Ändra den traditionella omgång "anka gås" genom att ändra det för att "ducka swan". Har eleverna sitter i en cirkel och välja en elev att börja spelet. Instruera börjar studenten att gå runt cirkeln och berör barn medan du säger "ducka". Instruera dem för att säga "swan" när de kommer till en student de vill ha jaga dem runt utsidan av cirkeln. Målet är att starta studenten att göra det tillbaka till placera av personen som de kallade en svan innan de är taggade. Om de är taggade måste de gå runt cirkeln igen säga "duck, anka, svan." Om de inte är märkta, har den andra studerande att gå omkring och säga "duck, anka, svan."