mynewspapers.net

Den bästa vibrationsdämpande handsken

Den bästa vibrationsdämpande handsken


Den bästa vibrationsdämpande handsken erbjuder en kombination av funktioner, som ger den största skydd och utökade komfort för de tuffaste jobb. Mer avancerade Vibrationsdämpande handskar är dyra men är oftast bäst på att förhindra vibrationer-relaterade trötthet och skador. Lyckligtvis finns det ett antal olika stilar och typer att passa jobb kraven och hur ofta.

Material och funktioner

Vibrationsdämpande handskar måste vara hållbara utstå stress av tunga jobb som jack hamring, nitning, slipning, slipning, rivning, tung konstruktion, montering och tillverkning. Gris och getskinn läder är anställda på handens insida för maximal hållbarhet. För ökad vibrationsreducering, tyg, skum används air-blåsan eller gel pads maximum spänning. Stretchig och ventilerande material såsom spandex används på baksidan av handen för att förbättra komfort och passform, särskilt för användning i varmt klimat eller villkor. Vissa stilar är elastiska eller handled kardborrband att hålla skräp under kladdigt jobb. Medan de bästa handskarna försöker inkludera så många av dessa funktioner som möjligt, ska slutligen jobb villkoren diktera vilka funktioner din handske bör ha. Om du kommer att arbeta i kyla, att ventilerande spandex skär inte lika viktigt som extra foder och en full läder täcker för värme. För smutsiga jobb, leta efter en kvalitet handledsrem föra sågspån eller brinnande glöd från att tränga in i handsken.

Certifieringar

Den bästa vibrationsdämpande handsken kommer att certifieras av amerikanska nationella standarder (ANSI) Institutet, Europeiska Norm (EN) och/eller International Organization for Standardization (ISO). Alla dessa oberoende reglerande organ klassar arbetshandskar för ergonomi, säkerhet och styrka.

Varumärken och kostnad

Generellt sett, kostnad följer kvalitet för konstruktion verktyg och material. Den bästa vibrationsdämpande handsken ge oklanderlig hållbarhet, flexibilitet och komfort. En godtagbar par Vibrationsdämpande handskar kostnader runt £13 till £19. För bästa kvalitet, räkna med att betala minst £26 till £52. Märken som decennium, Ergodyne, Impacto och Valeo erbjuder ett antal populära stilar som passar din arbetsvillkor och budget.

Varningar

Efter Science Daily utsätts så många som 1,5 miljoner amerikanska arbetstagare för regelbundna hand-överförs vibrationer. Av dessa är lider ungefär hälften av ett tillstånd kallas vibrationer vit finger, som orsakar domningar och stickningar på grund av begränsad blodflödet och kärlskador. Forskare studera effekter av vibrationer rekommenderar att de utsätts för även mindre vibrationer bär vibrationsdämpande utrustning, såsom handskar, för att minska risken för dessa hälsoproblem.