mynewspapers.net

Den bästa vän gåva idéer för kvinnor

Den bästa vän gåva idéer för kvinnor


Visa din bästa vän varför inte skulle du vilja gå genom livet utan henne genom att presentera henne med en speciell gåva. Många online gåva butiker kan du anpassa "bästa vän" gåvor, så att du kan uttrycka hur du verkligen känner personen. Leta efter gåvor som matchar vad din vän har, som en vin-och-ost presentkorg för en vän som är ett vin kännare.

Suvenir gåvor

Ge din bästa flickvän en personlig suvenir gåva hon kan visa runt sitt hus. Idéer inkluderar personlig glasblock med en vald dikt om vänskap eller en dikt skriven av dig. Individanpassade trälådor med vänskap dikter är ett annat alternativ och kan också anpassas. En glas hjärta vänskap klocka med orden på skönheten i vänskap eller "Vän av My Heart" trä är hjärtformade lådor också bra alternativ. Också prova att leta "Bästa vän" vatten och snö glober.

Smycken

Leta efter smycken presenter med en bästa vän tema för din tillbehör-älskande bästa vän. Idéer inkluderar tenn "Bästa vän" shareable hjärta halsband--varje vän får hälften av en hjärta-- eller jordnötssmör och sylt vänskap halsband för en mer lättsam gåva alternativ. Hälften av halsbandet är jordnöt-smörade bröd medan den andra är gelé bröd. Mer elegant halsband alternativ inkluderar sterling silver diskar som läsa, "en vän är någon som vet låten i ditt hjärta och kan sjunga det tillbaka till dig när du har glömt orden" eller sterling silver manschetten armband med texten "Min vän."

Koppar & glas

Om din bästa vän är en kaffe missbrukare, försök hitta henne en kaffekopp som kommer att göra henne leende. Leta efter kaffemuggar med kvinnliga seriefigurer som läsa "Vad händer med the Girls stannar med the Girls," eller välja från ett urval av vänskap fraser för en mugg eller skriva egna. Vinglas är en annan gåva alternativ, som en "BFF" (bästa vänner för alltid) målade glas vin eller målade "Flickvän" glasögon med målningar av olika "flickvänner".

Presentkorgar

Det finns en mängd shopping platser med alla typer av presentkorgar, kan du också bygga din egen med nummer i din bästa vän. Till exempel kommer att en vän som älskar dyra skönhet och spa-produkter, men kommer sällan splurge på sådana poster, uppskatta en gåva korg fylld med hennes favorit produkter från olika tillverkare. Inkludera objekt som tvål, tvål, loofahs, bubbelbad och även en ny bok att läsa medan hon slappa i badkaret. Andra idéer för presentkorgar inkluderar gourmet choklad, vin och ost, margarita mixar och tequila, hantverk öl eller film eller musik samlingar.