mynewspapers.net

Den bästa typen av hundar för barn

Den bästa typen av hundar för barn


Om du letar efter en familjeorienterad sällskapsdjur som samverkar bra med barn, är en hund ett alternativ. Det finns flera raser att välja mellan, men de bästa alternativen för barn är raser som är lojala, skyddande och sedesamma i naturen. Vissa raser är större och mer högljudda, vilket gör dem bättre för äldre barn. Andra raser kan vara mindre men mer temperamentsfulla, vilket inte är ett bra val för barn som ständigt vill klappa och spela. När du väljer den bästa typen av hund för barn, bör valet baseras på egenskaperna för rasen i fråga.

Tyska herdar

Tyska herdar finnas vanligen vakthundar, används av brottsbekämpande organ för att skydda och söka. Eftersom de är stora, starka, territoriella och benägna att temperamentsfulla beteende, kan de vara bättre lämpad för äldre barn. Fortfarande, en välutbildad Schäfer kan vara en utmärkt sällskapsdjur för yngre barn, också. Dessa hundar måste utbildas under puppyhood för att undvika beteendeproblem. Om utbildade ordentligt, kommer att tyska herdar vakta och fungera som lojala följeslagare utan att vara aggressiv eller fientliga. De är aktiva hundar, utan föredrar att vara utanför, springa, och spela. De har också en hel del energi för att bränna, vilket gör dem mindre benägna att vara irriterad av ett barns lekfulla natur.

Golden Retrievers

Golden retrievers finnas sociala hundar som längtar efter sällskap och kärlek. De gillar interagera med människor och är oftast inte aggressiv. Dessa hundar är lätt att träna och svarar bra på anvisning. På grund av deras lugn och väluppfostrad natur är de en av de mest populära familjens hundarna. De är större hundar, väga från 27,2 36,3 kg som vuxna, men eftersom de inte högdragna eller uppsåtlig, barn i alla åldrar kan lätt hantera dem. Golden retrievers finnas aktiva hundar som gillar att träna och att vara utomhus. De är bättre lämpade för familjer som bor i ett hus med en tillgänglig gård.

Poodles

Poodles är små till medelstora hundar som gillar uppmärksamhet och föredrar företag. Det finns tre storlekar av pudel: standard, miniatyr och leksak. Pudeln är den största, väga från 20,4 29,5 kg. Leksaken är den minsta, genomsnitt 1,81 till 3,63 Kilogram. Poodles är enkelt utbildade, lojala och aktiva. De behöver inte så mycket motion som andra raser, såsom den Labrador retrieveren, men de kräver regelbunden motion och interaktion. De har också allergivänliga rockar, vilket är en fördel för barn med allergier, men deras rockar behöver regelbunden grooming.