mynewspapers.net

Den bästa tiden på året att transplantera tallar

Den bästa tiden på året att transplantera tallar


Tallar har medelhög till hög framgångsrika transplantation kurs. Efter några steg och transplantation vid rätt tidpunkt för att maximera din framgång och ge pine tree bästa möjlighet att växa.

När ska transplantera

Evergreens som tallar bör kunna transplanteras i slutet av sommaren eller början av hösten för att fördröja vintern browning. För optimal framgång, plocka en transplantation webbplats som är vind och som har god jord (test med en jord pH kit, om det behövs), ljus och fukt.

Gräva

Gräva ett stort hål runt basen av tallen. Hålet bör vara minst 12 inches för varje 1-tum i diameter av träd. Gräva 15 till 24 inches under trädet, att få så mycket av tap rot intakt som möjligt. Försök att hålla alla rötter hela. När en rot behöver klippas, ta en spade och yxa och gör ett rent snitt så långt bort från stammen som möjligt. Tillåt inte rötterna torkar ut.

Vård

Trädet bör man vattna omedelbart efter plantering och jorden bör vara fuktig, med dagliga djupa vattningarna för 10 till 14 dagar. Mulch hjälper jorden behålla fukt och kyler smuts runt trädet. Upprätthålla 4 till 6 inches av kompost-fritt område runt stammen, sedan tillämpa kompostmaterial på den yttre ringen på webbplatsen plantering.