mynewspapers.net

Den bästa tiden att plantera Knockout rosor1988 utvecklat ros uppfödaren William Radler Knockout Rose buske, som har sedan visat sig vara resistenta mot kallt klimat och många steg folksjukdomar som svart fläck. Den bästa tiden att plantera din Knockout rosor beror på din plats och löptiden för de ökade rötter eller plantor du planterar.

Seasons

Enligt Rose trädgårdsskötsel Made Easy är den bästa tiden att plantera knockout rosor i tidig vår eller sen vinter om du bor en region som erfarenheter kall vinter säsonger. Om du bor i ett område med ett varmt klimat som Kalifornien, Texas eller Florida, kan du plantera i höst eller i början av December.

Roten eller anläggningen

Om du planterar rosa lökar eller rötter, ska du plantera dem på våren att ge dem gott om tid att växa innan kylan kommer. Enligt Rose trädgårdsskötsel Made Easy, kan rosa växter placeras i behållare eller planterade i marken under en stor del av året, så länge marken inte är frusen eller vatten inloggad.

Överväganden

Knockout rosor har bevisat sin härdighet och hållbarhet i förhållande till andra typer av rosor--de är vinter härdiga till USDA zon 5 och värme tolerant i hela USA Dock är några miljöhoten gemensamma för alla rosor, inklusive Knockouts. Frost och kyla kommer att hämma tillväxten av Knockout rötter eller unga plantor och de generellt rättvist inte väl när deras rötter är kvar i blöt i vatten.

Tips

Vänta tills sista frost har passerat innan du börjar plantera. Kontrollera med din lokala plantskola om du är osäker på när det är säkert att plantera. Plantera rosor där det finns gott om dränering, och ändra din vattning mönster i enlighet med kraftigt regn eller långvarig sol och värme. I regioner som upplever särskilt kalla vintrar, kan det vara nödvändigt att ge skydd för blockeringar i din trädgård; Kontrollera med din lokala plantskola för vägledning.