mynewspapers.net

Den bästa tiden att plantera en trappa till himlen Rose Bush

Den bästa tiden att plantera en trappa till himlen Rose Bush


Stairway to Heaven rose är en klättring mängd, och kräver en struktur i närheten för stöd som klättrar i sin väg upp till solsken och luft. Rose kräver också en plantering tid specifika för starten.

Bare-Root rosor

Om Stairway to Heaven rose är kala rot, eller kommer med rötterna utsatt och insvept i en säckväv väska, kräver det en tidig vår plantering. Den bästa tiden för en vårens plantering är strax efter blidvädret, när marken värms upp tillräckligt för att arbeta. Detta ger ökade tid att inrätta innan den varma årstiden.

Krukväxter rosor

Om Stairway to Heaven rose kommer i en kruka, kan trädgårdsmästare överföra det till deras trädgård när som helst på året. Denna typ av rose gör fortfarande bäst om det startas tidigt på våren, för etableringen. Rosor är kallt-känsliga växter, och bör aldrig planteras i sent falla efter frost.

Läge

Rosor ska alltid gå på specifika platser, oavsett tidpunkten. Trappa till himlen rosor kräver full sol hela dagen, snabb dränering och en rik blandning av lös jord och organisk kompost i deras jord. Som klätterrosor, kräver de också en spaljé, arbor, vägg eller annan struktur för stöd.