mynewspapers.net

Den bästa tiden att nära auktioner på Tradera

Den bästa tiden att nära auktioner på Tradera


Budgivning program har tagit del av gissningsleken att välja en eBay-auktion sluttid. Anbudsgivare som vill köpa dina objekt kan bjuda helst med dessa program. Men det finns tillräckligt eBay-medlemmar som bud live att fortfarande göra en skillnad i när din auktion stängs. Ju fler människor online som är intresserade av din typ av objekt, fler bud du sannolikt kommer att vinna. Ett antal variabler som kan påverka detta beslut, beroende på precis vad du försöker att sälja.

Tid på dagen

Säljare på eBay har ett val mellan frakt endast till USA eller sälja till kunder över hela världen. Om du säljer endast för amerikanska anbudsgivare, tid din auktion avslutningar i timmar när de flesta människor kommer att vara hemma, som efter middagen. Mellan 08: 00 och 11 p.m. EST är tidigt nog för östkusten anbudsgivare att hitta dina auktioner, men inte tillräckligt tidigt för att skära ut västkusten anbudsgivarna. Experimentera med två eller tre timmar av lunchtid closings att fånga människor på nätet på deras lunchraster.

Dag i veckan

Det har sagts att den värsta tiden att stänga auktionen är på tisdag eftermiddag. Detta kan eller kan inte vara sant, men känslan bakom det illustrerar de allmänna tankegången bakom mitt i veckan auktioner. Människor kommer att bjuda varje dag i veckan, men fler människor har fri tid att bläddra online på deras lediga dagar, och många människor har dagar off på lördag och söndag. Stäng dina auktioner på fredag natt till söndag natt för bästa chansen på flera anbudsgivare.

Dag på året

Hålla dig uppdaterad med mindre kända semester, sportevenemang och kulturella happenings. Om det verkar som alla i landet kommer att trimma in för American Idol finalen eller NBA playoffs, undvika dessa tider för din auktion ändelser. Ett undantag från regeln är ibland under idrottsevenemang. Spela på stereotyper när notering objekt traditionellt köps av kvinnor. Superbowl är stor med många människor, tenderar kvinnor att gå online och handla medan män tittar på mindre slutspelsmatcher. Om du säljer underkläder, kläder, hantverk leveranser eller kvinnors kläder och tillbehör, är oddsen bra för många budgivare fotboll helgerna.

De objekt du önskar sälja

Ta en noggrann titt på vad du säljer innan du börjar en auktion. Om du har en samling av geek T-shirts att bli av, ange dina auktioner avslutas ungefär en vecka innan Comic * Con och Dragon * Con helger. Sälj DVD-skivor rätt före Oscar natt. Placera auktioner för formella klänningar sex veckor innan balen säsongen startar. Mest av allt, spara dina sällsynta och stora biljett objekt för November. Objekt har varit kända för att sälja för många gånger priset för två personer fick in i en budgivningskrig för en perfekt semester gåva.