mynewspapers.net

Den bästa tiden att kryssning till Hawaii

Den bästa tiden att kryssning till Hawaii


Ta en kryssning är en unik upplevelse som din semester börjar under din resa. Det är i huvudsak som reser i en all inclusive resort med alla fördelar. Du har underbara boende, välbefinnande och tillgång till en hel del aktiviteter och underhållning. När din slutdestination är Hawaii då detta verkligen blir en drömsemester. Den utsträckning som du njuta av din kryssning beror dock på tiden på året som du väljer att resa.

Väder

Hawaii har två årstider, sommar och vinter, men det är varmt året runt. Enligt Hawaiis officiella turism hemsida, sommaren är från maj till oktober med en genomsnittlig dagtemperaturen 29.4º c. vinter är från November till April med en medeltemperatur under dagtid på 25.6º C. Om du tar din kryssning under sommarmånaderna kan du finna det ganska varmt och fuktigt. Du kan dock dra fördel av ett bredare utbud av aktiviteter både över och under däck. Om du tar din kryssning under vintern perioder, bör du få en betydande mängd regn som kan ha viss inverkan på din resa. Du kan finna dig begränsad till fler aktiviteter och underhållning under däck. Det finns en orkansäsongen från juni till November men dessa är sällsynta, den sista var Iniki 1992.

Off peak

Om du föredrar att ta din semester när biljettpriserna är relativt låg, platser är mindre trångt och temperaturen är mild, då du kryssning till Hawaii under lågsäsongen. Enligt USA Today sker lågsäsong för Hawaii kryssningar mellan September och mitten av December, och igen mellan mitten av April och mitten av juni. Men eftersom det finns färre människor reser under denna tid kan du begränsad kryssning alternativ.

Peak preriod

Turistsäsongen i Hawaii är från December till mars eller mitten av April så finns det oftast mer kryssningar under dessa månader. Hawaii erfar också en ökning av antalet turister under nationella helgdagar. Du kanske vill kontrollera om det något inträffar när du planerar att resa. Under dessa perioder när efterfrågan är hög, kan du förvänta dig att betala lite mer för din kryssning.

Lokala festivaler och fester

Ett antal lokala festivaler och fester som de Aloha festivalerna, Pearl Harbor dagen och Buddhas födelsedag hålls över Hawaii på olika datum. Ta reda på om någon äger rum när du kommer att resa så du kan antingen njuta av eller undvika dessa.