mynewspapers.net

Den bästa tiden att boka flyg online

Den bästa tiden att boka flyg online


När du köper flygbiljetter online, antagligen du att få det bästa möjliga priset. De bästa priserna för en flygning kan hittas under vissa tider på året och kan även bero på vilken dag och tid i veckan.

Upptagen skollov

Var noga med att undvika upptagen skolloven när biljetter kommer att vara större efterfrågan. Köpa biljetter utanför populära semester, som spring break och tacksägelse. Boka ett flyg i slutet av februari innan högskolor ta deras våren paus i mars, eller boka en flygresa för andra veckan i November eller den första veckan av December för att undvika att Thanksgiving rusa.

Mitt i veckan erbjudanden

Den mest populära dag att flyga är fredag. De flesta människor som vill flyga ut för en weekend getaway lämna på fredag eller till och med torsdag. Den bästa dagen att boka ditt flyg är onsdag, när färre människor tar flyget. Onsdag är också dagen för att få online erbjudanden. Den bästa tiden på onsdag är tidigt på dagen eller sent på kvällen när färre människor är online. Det finns faktiskt färre människor online onsdagar boka flyg än någon annan dag i veckan.

Få pris varningar

Sökmotorn Bing har en flight prediktor som beräknar tidigare och nuvarande prisutvecklingen på flygbolaget att bestämma den bästa tiden att köpa en biljett för din speciella datum. Du kan gå till Bing.com att ta reda på om du ska boka din flygresa nu eller vänta. Du kan också gå till låg pris alert på Travelocity.com och platsen kommer att meddela dig när din favorit destinationer är de lägsta.