mynewspapers.net

Den bästa tiden att beskära lönn träd

Den bästa tiden att beskära lönn träd


Lönn träd är långlivat lövfällande träd som ger skugga, samt skydd för djur. Beskära dem årligen för att upprätthålla deras storlek och förbättra hälsan. Stora, mogna lönn träd bör beskäras av en professionell träd Beskäraren fortfarande.

Vilande säsong

Beskära lönn träd när de är vilande, från mitten till slutet vinter, enligt Colorado State University förlängning. De läka snabbare och är mindre benägna att angrepp av sjukdomar och skadedjur. Grenarna är också mer synlig när bladen är borta.

Döda eller sjuka grenar

Ta bort döda eller sjuka grenar när som helst, råder lönn information webbplats. Beskära ut endast de lemmar som påverkas, dock att uppmuntra snabb läkning och förhindra skador på vintern.

Överväganden

Lönn träd "blöda" eller sekret sap när de är beskäras, som kan lämna en röra på trottoarer eller bilar. Forskarna är oense om huruvida oozing sap är skadliga för träd. Hamlade träd sekret mindre i sent hösten och tidig vinter, så att berörda trädgårdsmästare kan välja att beskära under denna period, råder West Virginia trädgårdsskötsel, även om det är den minst önskvärda tid att beskära.