mynewspapers.net

Den bästa svagt ljus inomhus växter

Den bästa svagt ljus inomhus växter


Vissa inomhus rum erbjuder fantastisk ljusförhållanden för krukväxter att frodas. Andra helt enkelt inte. Bara för att ett rum är svagt eller inte har en stark, betyder enhetlig ljuskälla inte att växter inte kan överleva där. I själva verket finns det ett antal attraktiva och lätt att underhålla växter som uthärda mysig belysning villkor mycket lätt.

Bambu

För en orientalisk accent på rummet dim är vissa arter av bambu kallas Indocalamus tessellates ett bra val. Denna fjädrande typ av bambu är infödda till Kina och kan växa upp till 3 fot lång en krukväxt, inomhus miljö.

Spindel växt

Spindel växt, Chlorophytum comosum, är en mycket härdig, lowlight växt som kallas även för "flygplan anläggningen." Det har förtjänat detta namn på grund av dess långa, dinglande stammar som producerar blommor som så småningom blir "baby" spider växter. Spider växter gör idén hängande växter och är bra för nybörjare.

Kinesiska Evergreen

Den kinesiska evergreen, Aglaonema commutatum, är en annan härdig växt som trivs i mysig belysning miljöer. Denna växt kallas ibland "silver queen" på grund av silvrig-grön färgning längs dess blad.

Pothos

Pothos, Epipremnum aureum, är en härdig och mångsidig. Det kan blomstra i många ljus och fuktighet förhållanden, inklusive mysig belysning inomhus rum. Pothos tenderar att ha en klättring och dinglande tillväxtmönster som gör det en attraktiv hängande växt.

Gjutjärn anläggning

Gjutjärn anläggning, Aspidistra palmliknande, är hemma i Japan, Kina och Taiwan. Dess grova, läderartade blad och robust disposition har förtjänat det smeknamnet "järn anläggning." Denna anläggning är en långsamt växande arter som kräver tålamod och tid för utveckling. Men kan den uthärda svagt ljus och ännu kallare miljöer, vilket gör det en fjädrande inomhus anläggning.