mynewspapers.net

Den bästa stötdämpande material för att förhindra att bryta vid leverans

Den bästa stötdämpande material för att förhindra att bryta vid leverans


Du kanske vill skicka presenter ibland, eller kanske du har ett företag där du levererar produkter regelbundet. United Parcel Service (UPS) paketet Lab har visat genom släppa, krossning och skakar tester som de förpackningsmaterial du använder är lika viktiga som hur du Linda dina objekt som ska levereras. Den bästa stötdämpande material för att förhindra brott under transporten måste vara robust och krossa resistenta. Prova att experimentera med olika förpackningsmaterial.

Korrugerade lådor

Korrugerade lådor och korrugerad kartong partitioner ge objekt du levererar extra stötdämpande skydd. Korrugering skapar skyddande luftfickor som fungerar som stötdämpare. Använd en ny wellpapp kartong som kommer att motstå krossning. Använda korrugerad kartong partitioner mellan objekten du levererar för att hindra dem från att stöta tillsammans och chipping eller bryta. Använd stark förpackningstejpen på sömmarna och upp i rutan för att förhindra den från uppdelning öppen om det bryts.

Skum jordnötter

Skum jordnötter kommer att skydda de artiklar som du levererar från att bryta, men du kommer att behöva använda en masse dem. Packa på insidan av ditt objekt med skum jordnötter om det är ihåliga. Linda in objektet i ett annat lager av förpackning som skum lakan, placera den i en robust låda och fylla lådan med så många skum jordnötter som möjligt för att förhindra objektet från skiftande och bryta. Skum jordnötter tenderar att vara stökigt eftersom små bitar kommer att bryta av dem. De kan också vara svårt att få bort av objektet och själv eftersom de kan orsaka statisk bygga upp. Försök skum jordnötter gjorda av majsstärkelse för ett mer miljövänligt material. De löses upp i vatten och tenderar inte att producera som mycket statiskt.

Skum påsar och lakan

Skum påsar fungerar bra för platt, kvadratiska artiklar som du levererar. Påsen håller artikeln säkert och skyddar den från stötar och droppar. Skumplastskydd ger skydd på ett oregelbundet formade objekt genom omslag runt sina kurvor och skarpa hörn som behöver extra dämpning. Tejpa skumplastskydd på objektet med förpackningstejpen för att säkerställa att bladen sitta säkert på plats. Placera objektet i en robust låda och täck den med andra förpackningsmaterial att se till att det inte kommer att glida runt. Skaka rutan för att testa om objektet kan flytta innan du försegla boxen.

Bubbelplast och bubbla väskor

Bubbelplast kommer i plastskivor av luftfyllda bubblor. Du kan hitta bubble wrap blad med stora eller små bubblor. Luftfyllda bubblor fungera som stötdämpare att förhindra objektet går sönder. Slå in ditt objekt för att sändas i ett ark bubbelplast, säkra den med förpackningstejpen och placera objektet i en robust låda. Använda bubbla påsar, som en längd av förseglade, luftfyllda plastpåsar, runt insidan av rutan att agera som en stötfångare för din artikel. Nackdelen med dessa material är att de förlorar deras skyddande förmåga när rutan är tappade eller krossade flera gånger och bubblor eller väskor tömma.

Skrynkligt papper

Skrynkligt papper fungerar bäst tillsammans med andra förpackningsmaterial till skydda din levererade artiklar. Skrynkla papperet skapar skyddande luftfickor som kan absorbera stötar av ett fall. Papperet kan vara skrynklade att passa alla objekt och fylla i utrymmen i packbox till att artikeln glider runt. Var noga med att Linda ditt objekt i ett annat material först om du ska använda skrynklade tidningspapper så att tidningspapper bläcket inte överför till din post.