mynewspapers.net

Den bästa skelett klockor

Den bästa skelett klockor


Skelett klockor är transparent armbandsur utformat så att det inre arbetet som kuggar, och kan ses. Mönster och stilar i skelettet klockor varierar från tillverkare till tillverkare. Några kan vara helt nakna ben medan andra kan ha en designer frontplåt att komplettera den synliga inre mekanismen. Kostnaden för dessa klockor kan vara från så lågt som £65 uppåt till tusentals dollar för designmärken.

Zenith Chronomaster barock

Zenith Chronomaster barocken är en automatisk armbandsur, vilket innebär att den drivs av den naturliga rörligheten för bärarens arm. Denna klocka har en svart och förgyllda skelett urtavla med transparent fall tillbaka inneslutet i 18 karat gult guld. Ansiktet är täckt med en reptålig safir kristall som är förseglade så att den är vattentät upp till 100 fot. Svart python läderrem med triple fällbara spänne är en skarp kontrast mot klockan själv. Zenith Chronomaster barock detaljisten för omkring £30,550 2011.

Gents Chronoswiss Grand Opus

Gents Chronoswiss Grand Opus har en reptålig safir front och rygg innesluta skelettet ringer i 18 karat rosa guld. Banden finns i alligatorläder men kan bytas ut med rostfritt stål. Detta självuppdragande klocka är vattentät upp till 100 fot. Chronoswiss säljs för £7,150 2011.

Corum Perpetual Calendar skelett

På ett beräknat försäljning av £44,850 2011 är Corum Perpetual Calendar skelett klocka en av de dyraste skelett klockorna idag. Denna platina klocka skyddar skelettet, som har en evig kalender och månen fas urtavla. Svart läder bandet rymmer denna automatisk självuppdragande klocka till en handled med ett 18 karat vitt guld spänne. Fallet kommer också i roséguld.

Cvstos utmaning QP-S

Cvstos utmaning QP-S är en rostfritt stål skelett klocka med gummiband. Den mest unika inslag i denna klocka är den eviga dag, månad och år kalendern tillsammans med en månen fas urtavla. Detta automatisk klocka tillbaka är fullt synlig genom tydlig skyddande crystal. Cvstos utmaningen säljer för £17,940 2011.

Breguet La Tradition

Intrikata och delikat vitguld skelettet (finns även i gult guld) är den största attraktionen i Breguet La Tradition. Till skillnad från andra skelett ur, som döljer mekaniken bakom händer och perpetual kalendrar, sätter denna klocka ringer i spetsen med en liten klocka ringa inneslutet i 18 karat vitt guld. Denna hand-såret klocka innehåller också ett 50-timmars power reserve batteri. Klockan bandet är gjort av svart krokodilläder. Breguet La Tradition kan köpas för £15,600 2011.