mynewspapers.net

Den bästa Sheen för köksluckorKöksskåp är målade eller målat och klart belagd i ett brett spektrum av färger. Efter den färg eller klarlack torkar lämnar det en viss glans. Glans betyder hur mycket ditt skåp faktiskt lysa när ljuset reflekteras på ytan. Det finns minst sex olika typer av sheens i färg och klarlack produkter. Sheen typer allt från ingen sheen alls till en mycket hög glans. Mängden sheen som du väljer för dina köksluckor är baserad på dina egna personliga preferenser, men det finns specifika sheens av färg och klarlack som fungerar bäst på köksluckor.

Satin färg och polyuretan

Satin färg eller polyuretan ger den bästa sheen för dig om du föredrar en mjuk glöd på din trä. Båda produkterna är ett steg över en platt färg eller klarlack där det finns ingen sheen alls. Platt sheen produkter är inte lämplig för köksskåp. De är mycket svåra att rengöra och underhålla. En satin glans är lättare att ta hand om, och visar minst mängd smuts, sot och brister i ditt skåp.

Halvblank färg och polyuretan

Halvblank färg och urethanes har en glans som är ett steg över en satin glans. Detta är en av de mest populära sheens, inte bara hittade på köksluckor, men på träslöjd i hela hemmet. En halvblank glans ger en fin glans på ditt skåp, men det kommer inte vara en överlägsen glans. Halvblank glans är mycket tålig på högtrafikerade områden som ditt kök, och det är lätt upphäll. Denna sheen visas eller reflektera lite mer smuts och sot än satin, men totalt sett är ett bra val för ditt kök skåp.

Gloss färg och polyuretan

Gloss paint produkter och polyuretan ger en glans ett steg ovan semigloss produkter. Gloss produkter reflekterar mer ljus, och är även lättare att rengöra än halvblank eller satin produkter. Denna sheen används bäst om ingen ytskador på ditt skåp. En hög glans produkt som kommenterar kan vara lätt att rengöra, men det kommer också att visa fler brister i ditt skåp.

Tips

Den bästa sheen är verkligen handlar om vad du föredrar, men om du vill superenkelt rengöring, väljer gloss sheen. Om du vill ha lätt att rengöra, men måste välja ytskador satin glans. Om ditt skåp är i god form och du vill ha en fin glans som inte är alltför reflekterande Välj semigloss.