mynewspapers.net

Den bästa Sand leksaker

Den bästa Sand leksaker


Barn älskar att leka i sanden. Oavsett om de är på stranden eller i en sandlåda på bakgården, verkar sand och barnen bara gå tillsammans för timmar av roligt. Ge dina barn de bästa leksakerna för att njuta av sin tid i sanden och låt deras fantasi köra vilda som de gräver, dumpa, bygga, plöja och stapla upp sanden.

Fordon och vägar

Dumprar är bland de mest populära sand fordon. Hitta lastbilar med hjul som rullar smidigt genom sanden. En frontlastare läggs till roligt, med en stor lastare som dumpar sanden bakom lastbilen. Plast spår som kan placeras i sanden skapa en väg för fordon att resa, såväl som för rullande kulor och bollar. En sand vagn med stora hjul gör lätt med att dra sand leksaker på stranden och innehar av massa sand för andra aktiviteter.

Formar och former

Mögel finns i många storlekar och stilar, från enkla sjöstjärnor och sjöhästar att utarbeta slott. Barn kan skapa ett hav av krabbor, fiskar, sköldpaddor och grodor från gjuter, tillgänglig på Leksaksaffärer, gjord för att spela i sanden. Använda formar att göra flygplan, tåg och hus som rymmer även littlest handen och form. Pirate set och kroppsdelar låta barnen skapa scener och siffror. Äldre barn kan skapa stora, detaljerade slott med vägar och spiror från kit som innehåller en mängd olika formar, verktyg och detaljerade instruktioner för att skapa en-av-en-slag sand skulpturer.

Vattentorn och Sand Mills

Små barn titta på effekten av dumpning sand in i tornen som vända gears och dumpa sand ur en hink. Sand torn och bevattna rullar har barn dumpa sand eller vatten i ett hål och gå igenom en serie av rör och tunnlar tills den når botten och dumpas ut. Barnen satt de olika rören tillsammans för att skapa sin egen design för tornen. En sand vattenpark kan barnen bygga en böjd kulle av anslutande spår att skapa floder, dammar och vattenfall.

Sand tabeller

Sand tabeller komma med ett sortiment av tillbehör. Många inkluderar formar, spadar och grävare, vissa har silar och några inkluderar även en infälld område för vatten. Med paraplyer för skugga och några erbjuder skydd från solen. Många vik i kompakt fodral, vilket gör det lätt att transportera till stranden eller lagra med utomhus leksaker för sandlådan. Med hinkar, spadar, krattor, silar och hinkar erbjuder sand tabeller en mängd aktiviteter för småbarn och småbarn.