mynewspapers.net

Den bästa sädeskorn-fri Kibble

Den bästa sädeskorn-fri Kibble


Det finns många skäl varför hundar kallas människans bästa vän. Om du har en hund, kan du säkert komma med några nya skäl till varför din pooch är speciella för dig. För många människor är hundar mer än sällskapsdjur. de är medlemmar av familjen. Som sådan, vill hundägare säkerställa bästa möjliga hälsa för sina hundar. En av de enklaste sätten att göra en skillnad i din hunds hälsa är med sin mat. Sädeskorn-fri kibble eller torr hundmat, är ett alternativ till en ändring av kosten.

Orijen

Enligt Tripawds näring får varumärket Orijen färsk fisk säd gratis hundmat topp heder och ett femstjärnigt betyg. Orijen sädeskorn-fri hundmat innehåller höga halter av protein, en måttlig mängd fett och några kolhydrater i en helt sädeskorn-fri kibble. Förutom att vara korn gratis, soja fri och mejeriprodukter gratis, Orijen hundfoder är också fria från artificiella aromer, artificiella färger och inte innehåller några konserveringsmedel. Som är fallet med de flesta av de sädeskorn-fri hundfoder, bär Orijen hundfoder en högre prislapp än de populära kibble märkena.

Smak av vilt

Smak av det vilda sädeskorn-fri kibble fick hemsida hund mat rådgivare topp betyg, att få fem stjärnor. Denna kibble erbjuder sädeskorn-fri mat för alla steg i ett hundliv. Var och en av smaken av de vilda sorterna innehåller vitaminer och mineraler för optimal hälsa. Ingredienser kan inkludera vaktel, anka, Turkiet, bison, vilt och lax för proteinkällor. Andra ingredienser inkluderar sötpotatis, bär och tomater. Också är i smak av det vilda kibble Torkad cikoriarot att stödja en hälsosam matsmältningssystemet.

Wellness Core

Wellness Core hundmat är helt säd gratis. Wellness Core använder fågel eller fisk för dess huvudsakliga proteinkällor. Denna kibble får fem stjärnor från hund mat rådgivare. Istället för att fylla sitt torrfoder med korn, använder Wellness Core Turkiet som huvudingrediens, följt av Turkiet måltid, kyckling måltid, ärtor, potatis, torkad potatis, kyckling fett, tomat pressrester, kyckling lever och linfrö. Förutom att vara säd gratis, innehåller Wellness Core kibble probiotika för att förbättra hundens matsmältningssystem.

Wysong

En annan rekommenderade varumärke av korn fri kibble är av Wysong livsmedel. Wysong erbjuder ett brett utbud av sädeskorn-fri kibble, inklusive dess ursprungliga Wysong arketyp gjorda av 99 procent kött och inkluderar rått kött, organ, ben och probiotika. Wysong arketyp buffé är också säd gratis och huvudsakligen består av kött med tillägg av frukt och grönsaker. Andra kibbles från Wysong inkluderar Optimal prestanda mat och Wysong vårda.