mynewspapers.net

Den bästa resor gåva idéer

Den bästa resor gåva idéer


Med allt strul av säkerhetskontroller, reser kan visa sig utmanande. Produkter för att göra resa mindre utmanande utbud från prylar som gör dra en rullande resväska genom flygplatsen djungeln lättare på händerna till underkläder som döljer din nether regioner från TSA skannrar. Gör resan lite lättare genom att ge reser nära och kära en gåva som specifikt utformats för att underlätta allt krångel med dagens resa.

Brusreducerande hörlurar

Speciellt designad för undantags ljud kvalitet, är dessa Klipsch Image S4 hörlurar särskilt bekväm för långa resor. Jasmin Frankrike av "CNET Reviews" hävdar att dessa hörlurar överträffar alla andra liknande produkter i denna prisklass. Den ultra-liten, avsmalnande hörluren ger en perfekt och buller-cancelling passform. De är en praktisk present till din favorit resenären och annullerar ut pratsam passageraren i nästa sätet. Kostnad: £52.

Rullande resväska

Föreställ dig frustrationen för att få till flygplatsen och att upptäcka din väska inte får plats i overhead bin. Avgifter för att kontrollera en väska kunde köra så mycket som £32 för en resa. En rullande resväska som utformats speciellt för att passa i overhead papperskorgar, Land's End FlightWise kabinväska priser mycket med AAA och frekvent flygare. Kostnad: £110. Lägga till en 360° roterande TravelTow bagage handtaget för att göra grepp på den rullande väskan ergonomiskt vänliga. Kostnad: £11.

TravelSox stödstrumpor

En av de vanligaste problemen för de som reser långa sträckor med flyg är svullnad i ben och fötter. Detta händer när blod samlas i underbenet på grund av inaktivitet, vilket resulterar i trycket som orsakar vätskan i blodet att komma in i omgivande vävnader. Denna svullnad är oftast ofarliga, men de som löper risk för blodproppar (kvinnor använda preventivmedel eller de som har haft de senaste större operation) bör vidta försiktighetsåtgärder. TravelSox gradvis komprimerar dina ben och fötter, stimulerar blodflödet och eliminerar svullnad. Kostnad: 15 £ till £18.

LUSH naturliga massiv schampo Bar

LUSH började att göra fast schampo eftersom de inte hade råd flaskor när de först öppnade sin verksamhet. Deras fasta schampo är gjord på färska, ekologiska råvaror köpts från företag som inte testar på djur. Bära en solid schampo kommer att undanta du från nr-vätskor regeln på flygplatsen säkerhetskontrollen. Ett schampo bar är bra för ca 50 tvättar och kommer i en lätt händig transport tenn. Kostnad: ca £5.