mynewspapers.net

Den bästa promenadskor för Supinators

Den bästa promenadskor för Supinators


Supination inträffar när utsidan av hälen träffar marken först, men foten inte rulla inåt, och alla kroppsvikten vilar på utsidan av foten. Denna vandrande åtgärd gör små tårna ansvariga för trycka av marken att slutföra steget. Denna typ av rörelser kan leda till ankelstukning, på grund av försvagning av musklerna runt fotleden från supinating. Den bästa typ av sko för att ta upp denna fråga är en flexibel sko med jämnt fördelade dämpning.

Aetrex kvinnors 854 Walking sko

Aetrex Damernas 854 Walking sko är en utmärkt sko för supinators. Denna sko har en anpassningsbar innersula och ortopediska infoga. Eftersom allas fot och bågen är olika, genom att skära skär till dina behov, kan skon perfekt passar din båge och ger skydd från rullande foten utåt. Skon består också av en tjock yttre klack för att ge extra stöd.

ASICS Gel intryck

För svår supinators är Asics Gel intrycket en av de bästa alternativen. Intryck av Gel ger en gel dämpning system som skapar extra stötdämpning och hjälper till att förhindra hälen från rullande utåt. För de som gör stora mängder av promenader, ger denna sko en extra tjock gummisula för att förhindra slitage.

Nike Air Max Moto

Liknar Asics Gel intryck, Nike Air Max Moto, ger ett stötdämpande system, dock Nike promenadskor dämpning ges av en luftficka. Även om Max Moto klassificeras som en löparskor, är det lämplig som en walking sko för både män och kvinnor. Den luft dämpning finns i både hälen och framfoten av skon. Skon består också av en stark gummi klack för stabilitet och en mesh kropp för andningsförmåga.