mynewspapers.net

Den bästa platsen att leva med artritOm du älskar vintern, flytta till ett varmt ökenklimat kan göra din artrit må bättre, men en kompromiss på humöret kan ta ut sin rätt. Om du är nära din familj, kan den känslomässiga svårigheter för att skiljas kompensera någon fördel du får från mår bättre fysiskt. Den bästa platsen att leva med artrit är den som mest framgångsrikt balanserar vad du överväga fördelarna med din nuvarande bostad med vissa funktioner som en ny språkinställning kan erbjuda.

Klimat

Juryn är fortfarande ute på om flytta till ett varmare klimat är bästa för artrit drabbade. Medan varmare väder kommer inte att bota artrit, finns det vissa belägg för att det gör det lättare att bära. Förklaringar till denna inkludera förändringar i lufttrycket som orsakar vävnad svullnad, kalla temperaturer effekt på smärttolerans, och även det enkla faktum att dåligt väder ofta begränsar en person till sitt hem, begränsa hennes förmåga att träna och umgås.

Tillgång till behandling

Om du behöver regelbundna läkarbesök att hantera din artrit, ska du bor någonstans nära en läkarmottagning. Om du inte känner väl, kommer inte att en 120 mil tur och retur till läkaren vara något roligt, så faktor i tillgång till behandling när du bestämmer dig för att bo. Också, om inte din hälsa plan föreskrivs för utskick av recept, ska du kontrollera att du har tillgång till ett apotek. Om du är intresserad av att få nya, kontrollera experimentella behandlingar, om det finns en stor forskningsuniversitet eller universitetssjukhus i området du funderar. Du kan vara berättigade att delta i kliniska prövningar av nya artrit läkemedel.

Tillgång till andra dagliga behov

Se till att du kan enkelt få matvaror. Om du gillar att gå ut på middag, vara säker på att det finns en restaurang i närheten. Om du väljer att leva i ett mer lantligt område och tillbringar mycket tid online, kontrollera innan du går att se till att det finns höghastighetsinternet. I vissa delar av landet är det bästa du kan göra urtavlan-upp.

Träning

Motion är en viktig del av hantera artrit och helst en reumatiker väljer att flytta bör ge möjlighet att utöva. Om du föredrar att utöva utomhus, kontrollera om området du funderar på har en park, vandring stigar eller lämpliga cykelvägar. Kontrollera lokala brottsstatistik att se till att området är säker för utomhus träning. För inomhus motionärer, eller utomhus motionärer lever på en plats där klimatet kan vara en utmaning, kontrollerar du att det finns en hälsoklubb eller ens ett köpcentrum i närheten där du kan gå inomhus. Bad och yoga är båda rekommenderade formerna av träning för reumatiker. Om detta intresserar dig, avgöra om du kommer att ha tillgång till en pool eller yoga instruktion.