mynewspapers.net

Den bästa passande låg upphov Jeans

Den bästa passande låg upphov Jeans


De bästa passande low-rise jeans passa till din kroppstyp och kan du visa upp dina kurvor. Low-Rise jeans är utformade för att sitta lågt på midjan. Ett par av dessa jeans kan vara sexig och visa upp din mellangärdet eller passar något lös för mer komfort. Efter stil kan guider och mätning diagram hjälpa dig på vägen att hitta den bästa passande låga jean.

Storlek

Prova på ett par låga jeans och titta på där bältet linje träffar dig i höfterna. En bra storlek för låg upphov är en 7 - eller 8-tums ökning, vilket innebär att toppen av jeansen ska vara på eller strax under höftbenet. Prova också en storlek större i låg upphov än du normalt bär. Oavsett hur tunn du, om dina jeans är för trånga, fett kommer att pressa ut den topp och sidor, ger du en oattraktiv form.

Brasilianska låga

Brasilianska low-rise jeans är gjorda med spandex och utformade att krama dina kurvor. Denna låga stil är också speciellt utformade för att förbättra din botten; gammalmodiga med särskilda dolda paneler och sömmar, låg ökningen planar magen och ger en illusion av en mer smidig, rund botten. Dessa jeans kommer att visuellt förbättra dina kurvor.

Boot-Cut låga

För att lägga över din sko, är boot-cut låga en passform som nästan vem som helst kan bära. Denna stil jean ser bokstavligen ut som det gjordes för stövlar. Boot-cut low-rise jeans Kona på knäet och sedan flare något vid vristen, att göra denna stil passa bra för petite kvinnor, eftersom det gör benet visas längre.

Straight-ben låga

Straight-ben låga jean är bäst bärs av någon med breda höfter och en tunn midja. Denna låga stil är mest smickrande när jeansen hänger på benet rakt ner från den bredaste delen av höften. Straight-ben jeans är just det--rakt hela vägen ner, och i huvudsak samma bredd på låret och knäet, ner till ankeln.