mynewspapers.net

Den bästa Panini grillar för hemmabruk

Den bästa Panini grillar för hemmabruk


En panini är en varm smörgås som trycks i en grill. Ursprungligen från Italien, kan nu du få en panini på din lokala deli eller i bekvämligheten av ditt eget hem. Många panini beslutsfattare kan också användas som en inomhus grill för att tillaga kött och grönsaker samt smörgåsar. Panini beslutsfattare inkluderar funktioner som temperaturkontroll, även uppvärmning och icke-stick ytor.

Cuisinart GR-1 Griddler Panini och smörgås tryck

Detta rostfritt stål borstad panini maker väger ca 3,18 kg. och har en flytande gångjärn för att rymma smörgåsar i alla storlekar. 11 x 7 tums grillen kan du förbereda kött och grönsaker samt smörgåsar. Från och med November 2010 säljs denna produkt för ca £32.

Största förloraren ™ DoubleUp ™ Grill och Panini Maker

Om du är ett fan av showen "The Biggest Loser", kanske du lockas till denna panini grill. Du får också en £126 gratis måltid erbjudande vid köp av din grill £26 grill, från och med November 2010. De 1 800 watt, 14 x 14 tum panini maker kockar smörgåsar samt hamburgare, kycklingbröst och andra livsmedel.

DeLonghi CGH800-U Retro Panini Grill

Denna grill har en gångjärn topp att anpassa sig till större matvaror och är mångsidig nog att koka grönsaker, kött och fisk samt smörgåsar. DeLonghi CGH800-U Retro Panini Grill har justerbar temperaturkontroll och snabb uppvärmning grill. Grillplattorna är inte flyttbar. Från och med November 2010 säljs grillen ca £32.

Hamilton Beach 25450 Gourmet Panini Press

Hamilton Beach 25450 Gourmet Panini Press gör bara smörgåsar. Den har en flytande gångjärn med 8 ½ x 12 tum grillplattor att rymma smörgåsar i alla storlekar. Det finns inga termostater. Från och med November 2010 kostar grillen ca £26.

George Foreman GRP99 Nästa Generation Grill

George Foreman Grill är ett känt namn när det gäller inomhus grillar och låter dig göra Panini samt andra livsmedel. GRP99 nästa generations Grill har löstagbara plåtar för lätt rena upp. Stora grillen är 14 x 17 inches och levereras med 1 års garanti. Från och med November 2010 säljs grillen för £45-£58.