mynewspapers.net

Den bästa övningen för att få bra magmuskler i 10 dagar

Den bästa övningen för att få bra magmuskler i 10 dagar


Många övningar som tout som "bäst" för toning magmusklerna förmodligen kan leverera enastående resultat om de genomförs korrekt. De ab övningar som involverar knaprande--klämma på muskelgrupper tillsammans genom att höja ryggen några inches från golvet--arbete flera magmusklerna på en gång, optimera dina ansträngningar. Bland de resultat du kan förvänta dig att få bra magmuskler i 10 dagar är förbättrad styrka, bättre hållning och förbättrad muskeltonus.

Typer

Eftersom de bästa ab flyttar utöva de flesta kritan, leverera övningar golv som betonar buk kontraktion det bästa resultatet. Byggnaden på den grundläggande kritan genom att lägga till kroppspositioner som ökar svårighetsgraden kommer att utmana din abs att bli starkare. En "bästa" ab övning, sittande rad kritan, börjar med händerna på sidorna, kroppen i ett ryggläge på ryggen, ben utsträckt och vilar på golvet. Som du lyft ditt huvud och axlar från golvet, dra knäna mot ditt huvud, armar nå fram, i en rörelse som liknar rodd båt. Lyft knäna under denna klassiska crunch kräver extra insats av muskelgrupper ab för en högre grad av konditionering.

Tidsram

Muskler svarar mer välvilligt långsammare, motstånd-typ motion. Den bästa övningen för att få bra magmuskler i en 10-dagars period har en mer uttalad effekt om du slutför färre upprepningar i långsammare takt, tvingar musklerna att engagera sig i seriöst arbete. Snabbt att göra massor av reps är inte alls lika effektivt. Du kan berätta om du utför övningen korrekt för bästa resultat om magen klagar efter 20 reps.

Funktion

AB musklerna arbeta för att flex ryggraden upp till en 30 till 45 - graders vinkel, besläktad med lyft skulderbladen från golvet. En mer spetsig vinkel orsakar hip flexor musklerna att sparka i, ta lasten och förmånen bort abs.

Överväganden

Inom en 10-dagars period måste du snabbt upp ante på din dagliga träning mer än du skulle i långsiktiga fitness regim. Lägga till en andra uppsättning ab crunches är bara en väg att gå. Du kan också hålla små vikter mot bröstet att öka motståndet mot crunch rörelsen. Dra i magen i kritan liggande fas och håller samtidigt lyfta axlarna kan maximera crunch effekten, kan andas ut under den lyftande fasen.

Missuppfattningar

Tränar magmusklerna stärker och tonar dem, men har liten effekt på fettansamlingar på nedre bålen. För att förlora fett under en 10-dagars ab extravaganza, skär dagliga kaloriintag och lägga till aerob träning i din regim.