mynewspapers.net

Den bästa medicinen för att ta bort löss Nits från ditt hår

Den bästa medicinen för att ta bort löss Nits från ditt hår


Alla som någonsin har haft ett barn eller älskade en angripen av löss vet hur svårt det kan vara att ta bort ohyran. De envisa nits håller fast vid hårstråna, och vuxna, ris-storlek buggar till synes inte kommer att försvinna och kan hoppa från människa till människa. Ibland verkar de uppenbara rättsmedel inte fungera. Här är några beprövade metoder för avlusning håret.

Huvudlöss är gemensamma

Om du är under 13, en tjej och inte i Afrika och Västindien eller svart härkomst, dina chanser att bli en av de 12 miljoner amerikaner behandlas för de blodsugande löss varje år är mycket större. De finns på din hårbotten och insupa blod, men löss inte sprida eller bära infektionssjukdomar. Fortfarande, de gör du kliar och hoppa runt, och är ett hot mot ditt huvud och hälsa. De behöver för att bli dödad, och deras ägg bort med en nit kam.

Läkemedel

Några löss har blivit resistenta mot vissa bekämpningsmedel-baserade produkter som vanligtvis hittas på apotek hyllor. Men med många skolor att fastställa "ingen nit" strategier, föräldrar behöver stark medicin. Det finns flera växtbaserade löss killers som innehåller naturliga oljor--inklusive te träd, anis, kokos och neem olja--som många överordnade vittnesmål stöder glödande som både säker och effektiv, men det finns få, om några. oberoende undersökningar för att bekräfta dessa påståenden.

Nits

Även efter de vuxna löss är döda, nits verkar förbli, och många barn kan inte en skolsköterska huvud kontroll. Minst en av de oljebaserade produkterna, LiceKiller, erbjuder en Nit lim Disolver, som faktiskt upplöser den nits håll på håret. Förmodligen är det viktigaste steget att ta bort gnetter nit kammen, en speciell kam vars tänder är mycket nära varandra. Efter att ha använt Licekillers tre steg metod--lus killer, ett schampo och ett balsam--nit kam bör användas för att ta bort varenda nit.