mynewspapers.net

Den bästa maträtt setVarje individ har sin egen definition av vad som utgör "bästa" av någonting. Definitionen beror oftast på vissa faktorer som lämplighet för en viss användning, produktens hållbarhet, kostnad, design och tillgängligheten av ersättning objekt. Rätter är en nödvändighet i varje hushåll, oavsett om de är lera rätter eller benporslin. De flesta hushåll har två uppsättningar av rätter: vardagliga rätter och goda rätter som används bara vid speciella tillfällen.

Casual maträtt uppsättningar

Corelle har varit i branschen att göra rätter i mer än 40 år. Produktens hållbarhet och mångsidighet gör den idealisk för användning som vardagliga rätter. 1970 var det först att skapa ett varumärke av rätter som var paus och chip resistenta. Corelle rätter kan tappas på golvet eller placeras i ugnen eller diskmaskin utan skador. När produkten släpptes ursprungligen, erbjöd företaget gratis ersättare för någon av dess rätter som bröt, och inte kräver inköpsbevis att göra så. Den nuvarande politiken om replacements är tre år från inköpsdatum för artiklar som bryta, chip eller spricka (med normal användning). Enda stengods och porslin muggar omfattas inte av garantin. Välj din Corelle servis från en mängd färger och stilar, inklusive kvadratiska skålen eller traditionella runda uppsättningar eller.

Porslin maträtt uppsättningar

Om du gör en massa underhållande, en uppsättning porslin rätter kan passa dig bra. Porslin rätter är robust nog för daglig använda, ändå eleganta nog att använda vid speciella tillfällen. Porslin servis, med sin eleganta och sofistikerade utseende, kan köpas i stilar tillräckligt attraktiv för att stolt visa i en Kina skåp eller matsalen kaninbur. Välja mellan stilar som landsbygden, modern, sofistikerad och modern. Hitta uppsättningar i storlekar som passar dina behov och smak. Köp porslin ställer i tjänster för fyra eller fler.

Fin servis

För nästan ett sekel, har Noritake haft ett världsomspännande rykte för att göra fint porslin. Företag, beläget i byn Noritake, Japan, hade ingen export någon av dess servis till 1914, då det var kunna utveckla en metod för att skapa västerländska rätter som träffade sin höga standard. Noritakes första tallrik anger var färdiga med handmålade mönster och prydd med guld accenter och trim. Noritake produkter säljs i mer än 100 länder och används av flygbolag, hotell och restauranger. Noritake gör eleganta matsal uppsättningar i ben Kina, elfenben och vitt porslin. Bland deras casual dining set är populära Tempo, ön, krydda och Java samlingar.

Stengods

Stengods är ett slitstarkt ämne som används för tillverkning av skålen uppsättningar. Stengods är faktiskt gjorda av konstgjorda sten, mycket på samma sätt som Kina. Stenen är formad, och en färgad glasyr appliceras till stenen innan det är ugnen eldas med att göra det svårt. Glasning stenen innan bränning ger det ett utseende som liknar glas. Den färdiga produkten är vanligen handmålade, vilket gör det svårt att skilja mellan stengods och porslin Kina. Stengods apparater kan diskas i diskmaskin och kan användas i mikrovågsugnen, i konventionella ugnar eller förvaras i frysen. Det är stark nog för dagligt bruk.