mynewspapers.net

Den bästa madrass typ att lindra tryckpunkter

Den bästa madrass typ att lindra tryckpunkter


En av huvudorsakerna till madrass obehag är pressa kroppen känns när man ligger. Obehag upplevs på ställen på kroppen som kallas tryckpunkter och du naturligt vrider och vänder till flytta din kropp så att du kan sova bekvämt. Att hitta en madrass som kommer att minska trycket från dessa tryckpunkter är nyckeln till att få den ultimata nattsömn.

Vad orsakar tryckpunkter

Tryckpunkter är resultatet av tyngden av din kropp trycker ner på madrassen och spolar eller luft i madrassen trycker tillbaka mot din kropp och fånga din hud, muskler och blodkärl i mitten. De mest utsatta punkterna är punkter där vikt och trycket är som störst. Detta är oftast på höfter, knän och axlar. Obehag av trycket på kroppen tvingar den sovande att rulla över, vilket innebär att kroppen får en mindre effektiv vila.

Visco elastiskt skum

Den bästa madrassen för kroppen stöd som lindrar tryckpunkter är visco elastiskt skum eller minne skum mattresmed. Detta material är effektivt jämnt fördela vikten av kroppen så att ingen överdrivet tryck är inriktad på en punkt. Detta möjliggör bekväm sömn utan gungade och vrida. Skummet reagerar på värmen i kroppen och formar till den exakta formen på den sovande kropp, lämnar några mellanrum mellan kroppen och madrassen och inte låta trycket att distribuera till andra områden och orsaka obehag. Detta gör skum mattresmed ett huvud över resten som bäst för lindra trycket poäng.

Produktens ursprung

Minne skum utvecklades först för NASA 1962 som en kudde material för Apollo command module. Skummets förmåga att absorbera stötar och återfå sin ursprungliga form om och om igen gjort det en utmärkt produkt för astronauterna att absorbera trycket av blast-off och senare göra bättre flygplanssäte att motstå vibrationer och är säkrare vid en sammanstötning. Materialet användes senare göra Tempur Pedic madrass.

Populära märken

Det finns flera populära märken som säljer minne skumgummimadrasser, och de har alla sina egna särskilda fördelar och nackdelar i jämförelse med varandra. Enligt sova som de döda hemsida visade en undersökning att varumärket Tempur Pedic madrasser var bland den bästa övergripande fått skumgummimadrasser och fått högsta betyg från Better Business Bureau också. Jämfört med Biopedic, Spa förnimmelser, Comfort drömmar, natt terapi och Novaform, Tempur Pedic ansågs vid eller nära toppen av betyg för hållbarhet, ägare tillfredsställelse, kroppens kontur, skum densitet, tillgänglighet och garanti. Sammantaget är det rimligt att bedöma att Tempur Pedic är den bästa skum mattresmed och skummadrass är den bästa typen för lindring av tryckpunkter.