mynewspapers.net

Den bästa leksaker för barn Under 12 månader

Den bästa leksaker för barn Under 12 månader


Presenter till nyfödda barn genom sin första födelsedag är viktigt val att göra som föräldrar. De leksaker som de spelar med kommer inte bara underhålla dem utan ett sätt att lära sig grundläggande sensoriska och motoriska färdigheter också. Den bästa leksaker är de som stimulerar deras naturliga instinkter röra och känna, och leksaker som hjälpa ett barn interagerar, enligt steget före, en webbplats som erbjuder baby produkttester.

Stapelbar Baby ringar

Stapelbar baby ringar är perfekt leksaker för barn i denna åldersgrupp. Ringarna är ett sätt att samordning, nöjen och utvecklingen av motoriska färdigheter. Leksaken är gjord av mjuk, men tålig plast och är tillgängliga från ett antal tillverkare. Denna leksak är avsedd speciellt för barn äldre än sex månader. Du kan bli förvånad över hur underhöll ditt nyfödda barn är detta. Flerfärgad ringen finns i olika storlekar och kan staplas på en säker plast bas.

Baby Bouncer

Baby bouncer serverar många ändamål. Det ger en plats för ditt barn att vila, spela, sova och bli underhållna. Baby dörrvakterna är bärbara rocker säten som luta tillbaka i ca 45 graders vinkel och åtföljs av en mobil i överdelen av utkastare som kan fungera som ett handtag. Dörrvakterna kan komma i många teman och har ofta lugnande ljud och animationer i mobilen. Vissa teman inkluderar akvarier och djur.

Mjuk Baby block och skallror

Mjuk baby block är ett annat roligt sätt att aktivera din barnets sensoriska färdigheter. Blocken är mjuka och squishy med olika animeringar skrivs ut på alla sex sidor av kuben. Blocken hjälpa lära hand-öga-koordination och färdigheter som stapling. Ljusa färger kan hålla spädbarn fixerade timmar ibland. De är säkrare än traditionella träklossar eftersom de är mjuka och kan inte skada barnet. Skallror är också ett bra alternativ att ge barnen något att ta på och höra ljud som görs när de skakar dem.

Spela gym

Spela gym är bra för barnen närmare till 1 år gammal när deras sensoriska färdigheter börjar nå en punkt av greppa och nästan promenader. Baby gym ger traditionellt en lek matta med andra musikaliska tillbehör och saker en baby kan ta tag och få ett svar från. Gymmet har olika aktiviteter för ett barn att hålla honom mer än underhållning samtidigt hjälpte honom utveckla ökad motor och hand-eye samordning.