mynewspapers.net

Den bästa kvalitet mikrovågsugnen

Den bästa kvalitet mikrovågsugnen


Mikrovågsugnar har använts i årtionden till värme eller värma mat i snabb takt. Innan du köper en mikrovågsugn, konsumenten bör vara medveten om de olika gör och modeller på marknaden idag. Konsumenterna bör ha i åtanke deras allmänna budget samt hur mycket köksutrymme de har tillgängliga. Följ alltid ordentlig uppvärmning instruktioner när du använder någon typ av mikrovågsugn.

Det bästa

Konsumenten Sök fått GE profil JES2251SJ bänkskivan mikrovågsugnen som en av de fem bästa mikrovågsugnar för 2011. Med ett uppskattat pris från £146, GE profil JES2251SJ levereras som standard med automatisk avfrostning, ljud volymkontroll och 10 effektnivåer. Den väger 15,4 kg. Totala invändiga höjden är 11,5 inches, invändig bredd är 17.09 inches och invändiga djupet är 18.97 inches. Yttermått är något större. Denna modell har inte Energy Star-godkänd inte heller konvektion laga kapacitet. På plussidan får konsumenterna ett års garanti för delar och arbete.

Kompakt kvalitet

För de som vill köpa en mer kompakt mikrovågsugn, är den skarpa R-230KW vägen att gå. Med ett uppskattat pris från £48 2011 är den skarpa R-230KW perfekt för dem på en stramare budget eller för de som bor i ett snävare utrymme. Denna modell har 11 olika effektnivåer, child lock system och automatisk avfrostning. Invändiga djupet av denna modell är 13.25 inches medan invändig bredd 12,5 inches och invändig höjd är 8 tum. Yttermått är något större. Den totala vikten på mikrovågsugnen är 10,4 kg. Konsumenterna får en ett år delar och arbete garanti. Denna maskin har inte Energy Star-godkänd.

Kraften av konvektion

GE profil JVM1790WK är en over-the-range mikrovågsugn med konvektion cook kapacitet. Konvektion cook mikrovågsugn att du kan värma mat med mikrovågsugn, varmt cirkulerande luft eller båda. Med ett uppskattat pris från £325 2011, kan denna modell vara för dyr för vissa. GE profil JVM1790WK har fyra olika färgalternativ: vitt, svart, bisque och rostfritt stål. Denna version av den GE profilen väger 29,5 kilo, och har en interiör djup 14.25 inches, en invändig höjd på 9,4 inches och en invändig bredd 21,5 inches. Yttermått är något större. Konsumenterna får en ett år delar och arbete garanti samt en kokbok.

Samsung

Samsung SMH9187ST har ett uppskattat pris från £169 från och med 2011 och röstades fram som en av de fem bästa mikrovågsugn på marknaden av konsumenten Sök. Med en elektronisk touch kontroll, Samsung SMH9187ST har 10 effektnivåer, automatisk avfrostning och en ettårig delar och arbete garanti. Färgalternativ inkluderar svart, vitt och rostfritt stål. Den totala vikten på mikrovågsugnen är 23,6 kg medan den invändig höjden är 10.28 inches. Invändig bredd är 21.4 inches och invändiga djupet är 14,5 inches. Yttermått är något större. Alla modeller är installerade med en matlagning sensor som förhindrar överkokning.