mynewspapers.net

Den bästa kör strumpor för ett maraton

Den bästa kör strumpor för ett maraton


Strumpor är en ofta förbisedd aspekt av racer arsenal, men rätta ger dämpning och hålla fötterna torra och bekväma under ett maratonlopp, medan fel kan sådana gäng inuti en sko eller behålla fukt, båda orsakar svåra obehag. Den bästa kör strumpor för ett maraton passar ordentligt, ge dämpning där det behövs och är effektiva på att hålla fötterna torra under en körning.

Nike Elite kör strumpa

Kallas den bästa racing strumpan av Runner's World, Nike's Elite kör strumpa är gjord med Dri-FIT tyg, som är utformad för att hålla fötterna torra under en körning, och dess anatomiskt utformade höger/vänster åtskillnad ger dämpning i strategiska områden att hålla strumpan lätt. Runner's World Brian Metzler hyllades den strumpan effektivitet, säger dess höger och vänster design ger "dämpning endast där det är nödvändigt" och ger bättre hålfotsinlägg än traditionella symmetriska strumpor.

Teko Merino Medelkraftigt Minicrew

Teko's Merino Midweight Minicrew strumpa ger både dämpning och fukt förvaltning, två av de största faktorerna för komfort under ett maratonlopp. Merino Midweight kombination av merinoull och en poly blandning ger gott om fukttransporterande och som en extra bonus, merinoull gör strumpan stink-resistenta. Runner's World hyllades den strumpan förmåga att hålla fötterna torra, med en testare att notera att han var "indränkt med svett, men mina strumpor var torr. Och de hade absolut ingen lukt efteråt."

Injinji tå strumpor

På långa körningar har många löpare tår en tendens att gnida tillsammans, vilket kan orsaka blåsor. Strumpor som Injinis tå strumpa förhindra detta genom att innesluta varje tå i sin egen ärm som handen i handsken. Injinji strumpor rekommenderas allmänt för avstånd löpare för deras blister-fighting passform. Runner's World Michael Lanza kallade dem bästa blåsan att skydda strumpor, särskilt för avstånd löpare, medan Trail kör John Vonhof specifikt Injinji i ett blister förebyggande artikeln, säger att de är "bra för dem benägen att blåsor mellan tårna, som varje siffra är individuellt inkapslad."