mynewspapers.net

Den bästa gräsfrö för skuggade områden

Den bästa gräsfrö för skuggade områden


Stora träd är vackra i din trädgård, och kan också ge en massa skugga, att göra hemmet svalare under sommarmånaderna. Dock även skugga kan hjälpa din elräkning, kunde din gräs lida. Se till att din gräs klarar en hel del skugga så att din gräsmatta ser sitt bästa året runt.

Smygande röda svingel

Smygande röd svingel är en mörk grönt gräs med tunna blad som är allmänt sett i norra svalt klimat områden. Även om det gör bättre i svalare klimat och full skugga, kan det också trivas i fullt solljus med extra vattning. Vanligtvis är dock behöver gräset inte mycket vatten, vilket innebär att det är bättre för miljön och din plånbok.

St. Augustine

St Augustine är södra regionens krypande röd svingel, eftersom detta är ett gräs som används till tropiskt, fuktigt och varmt klimat. Gräset tål inte kyla, men blomstrar i höga temperaturer, vilket gör den perfekt för de varma och fuktiga somrarna. Om din skugga håller dig sval under dessa månader, oroa dig inte; St Augustine kan hantera måttliga mängder av skugga bra.

Tusenfoting gräs

Tusenfoting gräs används främst i southeasten, som bäst i varma klimat. På grund av dess kort blad kräver tusenfoting gräs inte så mycket vatten eller slåtter, vilket gör den enklaste gräset att upprätthålla. Inte bara att detta gräs är skuggan tolerant. Tusenfoting gräs också tål låga temperaturer, så länge det finns inga frysningar. Det kommer att bli brun och blir grön igen när temperaturen stiger.

Poa Supina

Poa Supina gräs (supina bluegrass) är avsett att hålla gröna i cool, skuggiga områden bättre än de flesta andra gräs. Vanligtvis, odlas gräs blandad med andra gräs frön av mer hållbara gräs, särskilt för idrottsliga evenemang fält som är gick på hela tiden. Många företag säljer färdigblandade pao supina gräs frön, som är dyrare än frön hittar du hos din lokala hem förbättring butik.