mynewspapers.net

Den bästa frisyr för långa tjocka & frissigt hår

Den bästa frisyr för långa tjocka & frissigt hår


Kvinnor med tjocka, burrigt hår tenderar att ha den svåraste tiden att välja en frisyr. Det finns dock vissa frisyrer som människor med även de tjockaste och frizziest hår kan omfamna. Ibland, frizz och lockar skapa intresse, volym och en tvätt-and-go lätthet med vissa stilar.

Tips klippa jämnt

Den bästa frisyr för långa tjocka & frissigt hår


Absolut, är den enklaste och enklaste frisyr för kvinnor med lång, burrigt hår lång och skär rakt över i ändarna, med inga lager. Om ditt hår frissigt, inte borsta det alls. Omedelbart efter duschen, Använd en ljus mousse och kamma igenom och snurra med fingrarna. Sedan klämmer från botten och låt håret självtorka. Om ditt hår är lockigt eller vågigt, har du en naturlig look att kvinnor med tunna, raka hår avund. Moussen kommer hålla frizz kontroll och jämnt klippa tips göra cut lätt att underhålla. Trimma kluvna hårtoppar varje veckorna att hålla håret Tam och linjer ren.

Swooping sida Bangs

Den bästa frisyr för långa tjocka & frissigt hår


Burrigt, tjockt hår är ofta i fokus som ingen vill ha (de första sak människorna märker), och ibland en person's vackra ansiktsdrag är kastad åt sidan. Dock kan även tjockt och frissigt hår ram ett ansikte elegant. Be din stylist för swooping sida fransar. Detta är fringe som kan att forslas till sidan, vilket innebär att de är lite lager och blanda i resten av håret. De kan bäras med håret ner, med håret dras tillbaka eller drog tillbaka med resten av håret för att få dem ur ansiktet. De bör också styckas på ett sätt att de även kan bäras som regelbundna fringe, inte bara sida-fringe. Räta ut bara marginella för ansikte inramning eller din hela hår för ett elegant utseende.

Razor lager

Den bästa frisyr för långa tjocka & frissigt hår


Långt, tjockt och frissigt hår kan vara utmattande på grund av vikten. För att lätta på lasten utan att klippa håret kort, be din stylist till razor lagrar ditt hår. Vad detta betyder är att stylist kommer att använda en rakhyvel att kraftigt minska ditt hår i en vinkel. . Det är ett sätt att tunna ut håret när du skapar ett elegant snitt på samma gång. Ditt hår kommer känns lättare och ser irriterad när du går ut från salongen. Tips: Razor nedskärningar är benägna att kluvna hårtoppar, så använd inpackning en gång i veckan och leave-in balsam dagligen för att skydda håret.

Lager och mer lager

Den bästa frisyr för långa tjocka & frissigt hår


Razor varva tunna ut tjockt hår skapar mycket liten lager. Skarpt definierad lager är dock en bra titt för människor med lång, tjock och burrigt hår. Med dramatiska lager, kommer att hår bli extra poofy. Del på den sidan och frizz ut till den önskade poof för en supermodellen utseende. Detta skära med burrigt hår är för fet, eftersom det kommer att dra ser ut. Dock kommer ihopkopplad med modell-esque förtroende och stil, detta burrigt ser Rita ser av rätt anledning.

Vinkel Cut

Den bästa frisyr för långa tjocka & frissigt hår


En vinkel cut är en kombination av dramatiska lager och razor skiktning. Snittet kommer att se längre, ramar in ansiktet, utan vinkel kortare på baksidan av huvudet. De främre lagrarna blir razored, att göra dem tunnas ut och pekade mot botten. Tillbaka lagren kommer att vara mer dramatisk, skapa volym och poof i ryggen. Det är bra om denna minskning är att, medan det fortfarande är mycket poofy och frissigt i ryggen, ansiktsdrag kan stå på sina egna med ansikte-inramning fronten på snittet. Denna minskning kan också rätas för ett helt annat utseende.