mynewspapers.net

Den bästa distanslöpning klockor

Den bästa distanslöpning klockor


Att hålla reda på långdistans körningar är viktigt för att optimera en löpare utbildning. Running klockor hjälpa en löpare hålla reda på hans tempo och distans samt hans hjärtfrekvens, så att denne kan mäta inte bara hur snabbt och hur långt han är run, men också den ansträngning som han lägger fram. Förutom grundläggande mätningar klockor många kör också funktionen larm som gör att löpare vet när deras tempo sjunker samt vid att tanka under en lång sikt.

Timex Ironman glatt 150 varv

Den bästa distanslöpning klockor


Löpare som deras långväga körs på spår vet svårigheten att hålla reda på sina varv under ett träningspass. Med sin stora tittar på området och peka på skärmen, Timex's Ironman slanka 150 varv sport klocka gör löpare att läsa på skärmen medan du arbetar och bocka av deras varv med en knackning på skärmen. Det också håller koll på 150 varv, så att en löpare att visa sin Split, och som en extra bonus för långdistanslöpare, den slanka 150 har ett larm som påminner löpare när du ska äta och dricka under en lång sikt. Runner's World kallas den slanka 150 en "spår stjärna," prisa dess peka på skärmen och tankning larm.

Garmin Forerunner 305Kurser för längre körningar kan vara svårt att hitta, så många långdistanslöpare tvingas köra sektioner av spår och hålla koll på deras avstånd till hålla upp deras regim. Garmin Forerunner 305 se dragen global positioning system (GPS) spårning kapacitet att spåra en löpare avstånd, att låta honom veta hans avstånd när han springer. Förutom avstånd, Forerunner 305 spårar en löpare puls och lagrar träning information, så att löpare att hålla reda på sina framsteg. Trail Runner kallas Forerunner 305 "skräddarsytt för idrottare," berömma det för dess träning tracker samt dess användarvänlighet.

Polar RS300x

Den bästa distanslöpning klockor


Polar RS300x är effektiv för avstånd löpare som vill hålla spår av mer än tempo och distans--det hjälper löpare lägga till puls utbildning i deras långa körningar. Polar RS300x klocka inte bara mäter hastighet, distans och puls, det beräknas också idealisk hjärtfrekvensen mål för löpare som de kör. RS300x studier en löpare hjärtfrekvensvariationen, då innehåller optimala puls mål för en löpare träningspass. Runner's World säger RS300x "kommer att få dig på rätt fot," om du vill lägga till hjärtfrekvens utbildning i dina körningar.