mynewspapers.net

Den bästa Cub Cadet ridning gräsklippare

Den bästa Cub Cadet ridning gräsklippare


Cub Cadet bygger en mängd ridning gräsklippare som kan användas på många typer av gräsmattor. Typer av gräsklippare Cub Cadet tillverkar inkluderar traditionell ridning gräsklippare, noll vända ridning gräsklippare och ratt-kontrollerade noll Vrid gräsklippare. Alla dessa gräsklippare har särskilda funktioner för att passa ett särskilt behov.

Trädgårdstraktorer

Den bästa Cub Cadet trädgårdstraktor är 3200 GT. Denna klipparen är byggd som en traditionell ridning gräsklippare. Denna traktor drivs av en 25 hk Kohler kommandot V-Twin motor. Detta innebär att två kolvar i en V-formade mönster för att driva. Överföringen är hydrostatisk, vilket innebär att den använder hydraulik. Det gör också starta och stoppa mycket enkelt med en enda pedal att styra framåt och bakåt. 3200 kan användas med ett 44-, 50-, 54 - eller 60-tums klippdäck. Varje däck använder tre blad. En tunga drivaxel ansluter motorn överföring. Däcket kommer också med en smart jet montering som låter dig koppla in en trädgårdsslang till däck och slå på vattnet för att tvätta ut från under däck. REVTEK-funktionen kan du klippa i omvänd ordning. MSRP noterades på £4,386 i November 2010.

Zero Turn klippare

Den Z kraft 54 är de traditionella noll tur ridning gräsklippare. Den drivs med 23-hk Kohler mod V-Twin motor. Denna klipparen är utrustad med en 54-tums klippdäck med tre blad. Detta däck har också Smart Jet systemet för lätt rengöring. Klipparen däcket är fritt flytande, med rullar på den. Detta innebär att däcket är tillåtet att flytta till justera för terrängen. Hjulen hålla däcket från att träffa marken och skada däcket eller gräsmatta. Överföringarna är anslutna till bakhjulen, och de är hydrostatisk. Två varv barer styra denna klipparen. Kraftuttaget är med på denna klipparen. Elektroniskt kan du starta eller stoppa bladen medan motorn är igång. Tillverkarens rekommenderat pris i November 2010 noterades som £3,769.

Zero Turn S serien

Cub Cadet har manövrerbarhet av en zero turn-klippare och gett det en ratt för en mer bekant kontrollmekanism med S-serien. Denna gräsklippare använder flytande propan bränsle, 726 cm3 Kawasaki FR serie V-Twin motor. Tanken rymmer upp till 15kg flytande propan. Gräsklipparen har två hydrostatiska transmissioner med en bakre hjulet växellåda hjälper till att hålla svängradie slät och tät. Syncho-Steer tekniken styr självständigt fram- och bakhjulen för ökad manövrerbarhet. Däck är en 60-tums fritt flytande däck och använder en Kevlar bälte för att vända blad. Framaxeln är gjutjärn för bättre hållbarhet. Från och med November 2010 var rekommenderade för denna klipparen £4,679.

i-serien traktorer

Några nackdelar med en zero turn-klippare inkluderar oförmåga att bogsera större föremål som släp och det faktum att det inte fungerar bra på sluttningarna. En traktor för att klippa denna typ av terräng. ISeries skapades för att ge mångsidigheten hos en trädgårds traktor med manövrerbarhet av en zero turn-klippare. Den ZTT 50 är en sann trädgård traktor. Det använder en 25 hk Kohler mod V-Twin motor. Här finns en 50-tums, tre-bladet däck som kan tas bort enkelt för underhåll. Däcket har funktionen smart jet för rengöring. Den har en enda hydrostatisk transmission. Den har en elektrisk PTO koppling för blade kontroll och REVTEK klippa i omvänd ordning. I November 2010 hade denna klipparen en MSRP av £2,144.