mynewspapers.net

Den bästa blommor & träd till anläggningen för honungsbin

Den bästa blommor & träd till anläggningen för honungsbin


Honungsbin spelar en viktig roll i pollinering i hela världen. Genom att locka honungsbin, hjälper du bevarande insats för denna nu hotade insekt. För att skapa en bee-vänliga trädgård, behöver du bara plantera blommor och träd som inte bara lockar bin, men överlever också bra i din speciella klimat och jordmån. Medan dessa blommor och träd kan variera kraftigt av denna anledning, finns det flera växter och träd som gör bra i de flesta nordamerikanska klimat.

Solrosor

Solrosor finns i många varianter. Solrosor som lockar de flesta bina är de sorter som producerar pollen, snarare än de sorter som producerar endast nektar. Solrosor lita på honungsbin för pollinering, så ju mer du locka, desto mer solrosor kommer att frodas i din trädgård. Allmänt, solrosor trivs i tempererade klimat med väldränerad jord och full sol.

Mimulus

Mimulus, som också kallas monkey blommor, blommar ettåriga växter och perenner. De växer bra i de flesta miljöer i USA, och har även varit kända för att trivas i djup skugga. Växtens blommor producerar en nektar i de djupa korolla, som kommer att locka lång spontat honungsbin och Europeiska honungsbin.

Havet Holly

Havet hollies är sommaren blommande blommor som är toleranta mot många villkor hela Nordamerika, inklusive salta, torra och sandiga jordar. Blommorna kräver full, eftermiddagssolen, men på grund av de blå blommorna de producerar varje sommar, de är mycket attraktiva för honungsbin, särskilt Megachilidae. Havet järnek inte växer bra i kraftigt skuggade områden med våt eller dåligt dränerad jord.

Kysk träd

Kysk träd är ett medelstora lövträd som blommar på sommaren. Trädet trivs i skogbevuxna miljöer och tål de flesta markförhållanden med undantag för extrem torka. Beroende på klimat, kommer att kysk träd locka både Humlan och det europeiska honungsbiet.

Gurkört

Gurkört anläggningen är en årlig ört som blommar blå blommor på midsommar. Anläggningen kräver full sol, och gör bra i nästan alla tempererade klimat i Nordamerika, så länge det är skyddat från starka vindar. På grund av dess färg och nektar är stjärnformade blå blommorna mycket attraktiva för honungsbin.