mynewspapers.net

Den bästa behandlingen för stora porer

Den bästa behandlingen för stora porer


Stora porer är ett ärftligt anlag som kan göra huden mindre attraktivt. Förstorade porer är mest märkbar runt pannan, näsan och kinderna. Personer med stora porer är mer benägna att fet hud och acne eftersom porerna är svåra att rengöra. Tack och lov, många tricks och behandlingar kan minska uppkomsten av porer och skapa en friskare hy.

Hem behandling för stora porer

Eftersom vi har alla lärt oss, värme expanderar och kalla kontrakt. Tvätta ansiktet med varmt vatten för att öppna porerna. Använd inte något starkare än baby tvål för att tvätta med. Använda en tvättlapp för att använda ett milt sammandragande som äppelcidervinäger eller trollhassel. Skölj ansiktet med kallt vatten att knäppa porerna stängs. Applicera lotion innan din hud torkar, och låt din hud att luften torr. Detta kommer att lysa upp din hud genom att fånga fuktigheten i. Använd en mild lotion avsedda för fet hud.

Microdermabrasion för stora porer

Microdermabrasion är en effektiv behandling för stora porer. Detta kan utföras på mindre än en timme, och resultaten är omedelbara. Under microdermabrasion, kommer läkare eller aesthetician sandblästra ansiktet med små kristaller, en procedur som är relativt smärtfritt. Inte bara dina porer visas mindre, men huden blir nyttigare alla tillsammans. Du kan kräva upp till sex behandlingar och kostnaden per behandling varierar från £48 till 65 kr.

IPL FotoFacial behandling av stora porer

FotoFacial använder intensivt pulserande ljus, kallade IPL, ta bort huden brister, inklusive stora porer. IPL-FotoFacial mål din inre lagret av huden, dermis, medan den yttre lagret, epidermis, intakt. Ljuset uppmuntrar produktionen av kollagen, vilket minskar porstorlek. Även efter din behandling, kommer att din hud fortsätta att producera mer kollagen och läka för ett halvår. De flesta människor behöver fem till sju behandlingar. Kostnaden varierar från £227-£390 per behandling.

Kemisk peeling

En kemisk peeling tar bort överhuden, eller yttre lagret av huden med hjälp av en kemikalie som triklorättiksyra. Detta lämnar dermis utsatt och lämnar huden smärtsamt raw. Huden kommer att visas med röd färg och kan utveckla en knaprig utseende. Detta kommer att börja att läka i en vecka. Snart kommer bildar en ny epidermis med mindre porer. Kemisk peeling är måttligt smärtsamma och kan kosta mellan $600 och £3.900 beroende på hur djupt skal är. Lätt peeling är billigare, men kräver fler behandlingar. Djup peeling är den dyraste, mest effektiva och mest invasiva.