mynewspapers.net

Den bästa Autism leksaker

Den bästa Autism leksaker


Vissa leksaker rekommenderas av föräldrar, terapeuter och andra yrkesgrupper som arbetar med barn som har autism. Du behöver inte gå till en speciell butik köpa leksaker för barn med autism njuta spelar med många av de samma leksakerna andra barn gör, såsom lera, uppsättningar och färg. De bästa leksakerna för barn med autism är de som ger sinnesintryck. I slutändan tycker deras föräldrar att den bästa leksaker oavsett arbetar för sina barn.

Mats och gym

Starta ditt barn ut tidigt genom att få en baby matta eller baby gym. Det finns olika versioner av baby gym och mats. Många gör musik och håll hängande leksaker som barn kan nå för när de rullar. Olika typer av mattor och spela gym fokus antingen på en funktion som musik-baserade piano mattan eller flera funktioner som baby gym, som uppmuntrar fysiska färdigheter som rullande och nå och sensoriska färdigheter med skallror och speglar. "Snurra och utforska trädgården gymmet" hjälper spädbarn arbeta på deras sensoriska färdigheter genom stimulering. De få magen tid som de når runt för pipig, VECKIG och färgglada leksaker på mattan.

Pussel och block

Arbeta på pussel med ditt barn hjälper till med finmotorik, sekvensering och beställning. "Lego" block och uppsättningar fungerar bra och kan utökas på som barn växer. "Taktila form pussel" Lär tidigt hand-öga-koordination och har utformats speciellt för spädbarn. Figurerna är gjorda av mjukt material med fleece. Alla bitar är kopplade så att de inte kan gå förlorade och är för stora för att passa in i små munnar. Barn ser inom ramen för en cirkel för att hitta ett bi och en triangel att hitta en mus. Denna leksak hjälper till med sensorisk utveckling. "Rainbow timmer" stapelbara spelet är för barn. Detta stapelbara block spel hjälper till med fokus och uppmärksamhet. Detta spel är mycket lik "Jenga," utom blocken är ljusa och färgglada. När spelarna kastar tärningarna, måste de flytta pjäsen till dess motsvarande färg när han försökte inte tumla torn av block.

Railway set

Järnvägen uppsättningar hjälpa barnen att lära sig planering och sekvensering samtidigt underblåser deras fantasi och kreativitet. Järnvägsspåren rekommenderas på en mängd olika webbplatser riktade mot autistiska barn. Ett sådant spår som rekommenderas för autistiska barn är inlärningskurvan varumärkets "Thomas och vänner träjärnväg." Barn lär sig upprepning genom att upprepade gånger sätta spår tillsammans. Att gå med järnvägen finns andra Thomas och vänner trä uppsättningar och bitar. Barn kan börja spela med dessa på om ålder 2 och kan gå på att njuta av dem i år.

Teckning och måleri

Rita, färga och måla med ett barn som har autism är roligt för barnet och hjälper till med motor kompetensutveckling. "Crayola färg Explosion glöd Board" kommer med sex neon markörer och en återanvändbar yta, som barn kan använda att göra färgglada bilder och teckningar. När barnet är klar med att skapa en bild, tänds styrelsens glöd det med en neon effekt.

Video- och brädspel

"Nintendo Wii" är listad som en av de bästa spelen för barn med autism på toppen leksaker. Det rekommenderas eftersom det är enkelt och inte har en massa knappar. Också, inte många spel kräver en hel del regler. Det är interaktiva och kommer att hålla ditt barn engagerade. Också spela brädspel med ditt barn. Dessa spel hjälpa barn med autism i socialt samspel, att hjälpa dem att anpassa sig till gruppinställningar, som skola eller daghem.