mynewspapers.net

Dekorerar spel för flickor & pojkar

Dekorerar spel för flickor & pojkar


Dekorera spel tillåter flickor och pojkar att uttrycka sig genom att skapa egna virtuella rummet. De kan lägga till tapet eller måla dessa rum, eller de kan även lägga till möbler, vänner eller ett husdjur. Dessa spel tillåter barn att fritt uttrycka sig och lära sig färdigheter som färg samordning och interiör utformning. Alla dessa spel är gratis.

Room Maker

Detta spel är särskilt inriktad mot pojkar, men vissa funktioner är också inriktad mot flickor, inklusive en lollipop-tema säng eller ljusa färgade väggar och möbler färger. Användare kan välja mellan antingen en runda fönster eller en fransk dörr rum att börja. Ser av dessa rum är mycket modern och ren när spelet börjar. Barn, kan dock lägga till sängar med fotboll, bil eller Mardi Gras teman. Andra typer av möbler är datorn uppställningar, kemi uppsättningar och en fotbollstema soffa. Objekt kan läggas till genom att helt enkelt dra och släppa dem på plats och klicka med musen för att säkra dem till väggar eller golv. När de är färdiga, kan användare antingen skriva ut deras skapelse eller e-posta den till vänner och familj.

Hem inredning spel

Detta spel kan spelas av antingen pojkar eller flickor, särskilt yngre barn. Objekt i rummet kan ändras genom att klicka på ikonerna nedan rummet. Användarna behöver bara hålla klickande på ikonen tills de hittar en bit av möbler, rummet färg eller matta som de gillar. Detta program är mycket färgglada och användarvänlig. Den använder också Flash-animation, vilket gör det interaktiva, med glittrande skyltar och viftande ballonger. Detta program är inriktad mot barn som vill inreda sina rum, och de kan skriva ut eller spara deras bild så att de kan använda den för en guide för att dekorera deras verkliga rum.

Dekoration spel

Detta spel är främst inriktad mot flickor, pojkar kan njuta av asiatiska temat. Detta spel tillåter användare att utforska japanska och asiatiska kultur genom att hjälpa en tjej som heter Azuki med dekorera sitt rum. Rummets alla objekt är redan staplade i rummet; användarna behöver bara dra och släppa dem på plats. Dessa poster ingår asiatiska kuddar, vaser, ljus, te vattenkokare, en skärm och en byrå. Detta spel kan användas av barn i alla åldrar, eftersom de bara behöver veta hur man kan klicka och dra för att få allt på plats. Det är mycket färgstark, men det finns ingen animation. Detta spel kan inte sparas, e-post eller skrivs ut.