mynewspapers.net

Dekorera Cherry Blossom träd för ett bröllop

Dekorera Cherry Blossom träd för ett bröllop


Sakura, mer känd som cherry blossom träd, är känd för sina vackra kronblad och kort lifespan. På grund av deras gemensamma förening med kärlek och vikten av liv gör körsbär blommar en perfekt bröllop dekoration. Eftersom de är associerade med asiatiska kulturer, kan cherry blossom träd lägga en asiatisk känsla till ditt bröllop.

Symbolik

I japanska kulturer symboliserar Körsbärsblommornas den korta, övergående karaktären liv. Till skillnad från de flesta träd, blommande körsbärsträd är i blom för bara några veckor och återgå till sina vanliga, gröna blad efter blommorna faller. Blossom är en populär symbol för öst till amerikanerna och det finns i många amerikanska tolkningar av asiatiska kulturer, såsom Disney filmen Mulan. I vissa kulturer symboliserar rosa Blossom kärlek. Körsbär blommar mönster kan hittas på en mängd olika produkter, från papper signallanternorna till väggdekorationer.

Utomhus bröllop

För ett bröllop som firar skönheten av körsbär blommar, planerar ett utomhus bröllop under Körsbärsblom säsongen. Om du bor i ett område med många körsbär blommar, som Washington DC, kanske du kunna planera bröllopet i någon park. Om du bor i ett område där blommorna är mer sällsynt, såsom södra Kalifornien, planera bröllopet i en botanisk trädgård. I de flesta fall måste du begära särskilt tillstånd om du dekorerar offentlig mark eller mark som du inte äger.

Ljus

Komplimang enkelheten av cherry blossom träd med en sträng av julbelysning. Skjut lamporna runt stam eller grenar av träd. Du kanske vill sträng ljus mellan cherry blossom träd att öka belysningen i ett område. Sträng papperslyktor mellan träd för en japansk tema bröllop eller plantera elektriska lanternor ner i gången att belysa gångvägen. Kan ni placera ljusen längs mittgången för en enkel glöd eller att hänga lampor från grenarna på ett träd för ytterligare belysning.

Andra träd dekorationer

Om ditt bröllop är under dagen, kan använda sig av solljuset med färgstarka, mycket synliga dekorationer. Hänga vindspel från cherry blossom trädgrenar att lägga vackra ljud till ditt bröllop. Lägg till hängande glasmålningar bilder till grenar av träd för extra färger och bilder. Du kanske vill använda julgransprydnader som en av dekorationer för ditt träd. Linda glitter runt stammen av en cherry blossom träd för extra glans. Försök att hålla din dekorationer enkelt att undvika förringa elegansen av cherry blossom träd.

Cherry Blossom tema dekorationer

Om det inte går att inkludera faktiska cherry blossom träd i ditt bröllop, använda körsbärsblommor tema gynnar och dekorationer. Köpa en LED körsbärsblommor tree Lägg till mjuk belysning och en unik dekoration. Använd en skärm med körsbär blommar separata områden på din mottagning eller ge din brudtärnor körsbärsblommor buketter. Dekorera i gången med körsbärsblommor kronblad eller grejer silk cherry blossom blommor i vaser i receptionen. Ge part tjänst med körsbärsblommor dofter, till exempel tvål eller parfym.