mynewspapers.net

Dekorativa rum idéer med läskpapper

Dekorativa rum idéer med läskpapper


Skönhet med papper för att dekorera ett rum är att den kräver inga speciella verktyg eller metoder för svårt. med kreativitet och några enkla material du förmodligen redan har på handen, kan du inreda ett helt rum med den. Billig mjukpapper kommer i en mängd olika färger och kan köpas från hantverksbutiker, part leverans butiker och stor låda återförsäljare.

Väggarna

Mjukpapper gör en ljus, texturerat tapet som är lättare att tillämpa än traditionell tapet. Använd ett vattenlösligt lim som späds med hälften att tillämpa fullständig ark, sönderrivna lakan eller skär bitar av silkespapper till dina väggar. Överlappa olika färger ark för att skapa en färgglad inredning, och oroa dig inte färgämnet kör eller rynkor; Det är en del av utseendet. När du tröttnat på mjukpapper, kan du ta bort den med varmt vatten eller ånga och en skrapa.

Windows

Skapa en illusion av frostat glas på fönster eller dörr glasrutor med vitt silkespapper. Skär mjukpapper i storlek och form du vill, med negativa utrymme mellan bitar av vävnad för att skapa mönster, och tillämpa den på glaset med en äggvita tvätta. "Frostat glas" kommer att lossna med varmt vatten och mild tvål. Om skära vävnaden freehand är alltför invecklade, rita design med svart filtpenna.

Découpage

Nästan vad som helst med en hård yta kan vara decoupaged med läskpapper, inklusive möbler, lampor, lådor eller dekorativa skålar. Rippa vävnad pappersark i små bitar, pensla dem med découpage pasta och använda dem på objektet en i taget tills hela objektet är täckt. Découpage är ett enkelt sätt att förvandla en tråkig eller ljusa objekt till en färgstark som matchar din inredning. Mörka objekt fungerar inte lika bra på grund av den vävnad öppenhet. Découpage är en ganska permanent ansökan, även om det är möjligt att ta bort det med tapet remover.

Blommor

Färska snittblommor är en ljusa tillägg till ett rum, men de bleknar snabbt och måste bytas ofta. Silke blommor är ett alternativ, men om du har en nyckfull stil och föredrar falska blommor vara fler bitar av kreativ konst, gör dina egna blommor ur silkespapper. Från sprayer av små knoppar till jätte blommar finns det tekniker och tutorials för att göra nästan alla slags mjukpapper blomma du.