mynewspapers.net

Dekorativa klart glasbehållareErsätta plast behållarna synliga för gäster med dekorativ glasbehållare. Klart glas gör leveranser enkelt att hitta och förhindrar dubbla inköp av dagliga nödvändigheter. Käbbla spel eller pusselbitar i en glasvas i stället för att glömma dem i en täckt låda. Även enkla glasbehållare, som vanliga florist vaser och konservering burkar, blir extra i grupper eller när fått i uppgift att hålla leveranser till hands.

Kylskåp lådor

Glas kylskåp lådor lagras glass och kött innan plastbehållare och fryspåsar blev gälla. Medan vissa, som de flesta Pyrex bitar, endast har tydliga lock att samordna med bakeware, många från 1920-talet genom 1950-talet är klart från topp till botten. Saker en liten klarglas art déco-frys box med bomullstussar. En samling av art déco-eran frys lådor på disken håller leveranser vid räckhåll och blir ett extra badrum till en elegant boudoir. Håll tepåsar i en frukt-tema. Placera te kuverten så att gästerna kan läsa smaker före öppnandet boxen.

Vaser

Dekorativa klart glasbehållare


Tydlig, enkel vaser från senaste blommig leveranser tyna bort i skåpet. De kan vara smärtsamt vanlig jämfört med skära kristall, inverka billiga vaser i grupper. Fyll små vaser med glas akvarium stenar att dölja stjälkar. Tillsätt vatten och placera en enda blomma i varje. Rada upp dem på en fönsterbräda. En bred vas håller rullade tvättlappar för gästerna. Fyll en liten vas med tärningar och föräldralösa spelet bitar. Ställ vasen på en hylla med böcker eller spel. Häll innehållet i tabellen för provisoriska spel av tärningarna, eller välja en siffra när man arbetar i en extra brädspel spelare.

Canning burkar

Dekorativa klart glasbehållare


Lagrar socker och andra kryddor i konservering burkar. Rensa lagring gör det lätt att se när det är dags att fylla på kök häftklamrar. Vänd en ren burken upp och ner att skapa en primitiv fotoram. Kurvan en favoritbild i uppvikta burken. Martha Stewart föreslår stashing sömnad nödvändigheter inuti en burk. Passa på locket med en hemmagjord pin kudde. Skär en bit kartong med burken locket som en mall. Sedan skär en cirkel av bomull, linne eller jeans skapas dynan. Göra tyg cirkeln 1 tum bredare i omkrets än locket. Placera tyget ovanpå kartongen. Glida en flisa av bomull vadd mellan två. Wrap överflödigt tyg runt kartong och Varmlimma fast kanterna på undersidan. Passa den nya pjäsen på burken och sätt fast locket ringen tätt över den.

Godis och socker rätter

Dekorativa klart glasbehållare


En skära glas eller crystal lock medföljer oftast godis eller socker skål. Inte dölja dem i skåpet väntar på ett speciellt tillfälle. Glida ett värmeljus inuti skålen. Skjut locket, men lutar det på sidan så att ljuset fångar facetterade glaset. Lägg godis rätter på en byrå för förändring och andra pocket skatter. Fyll dem med hemgjord potpurri. Blanda kronblad från trädgården och glänsande kulor eller andra fynd för doft och visuella intresse.