mynewspapers.net

Dekorativa idéer för rosa & brun Flickans sovrum

Dekorativa idéer för rosa & brun Flickans sovrum


Rosa är ett traditionellt val för en flickas sovrum men det behöver inte vara tråkiga och konventionella. Införa rika bruna att skapa en rolig och funky eller sofistikerade och eleganta sovrum inredning användning accenter, väggfärg, tillbehör och golv att uppnå din design. Välj lätt tvättbara tyger för sängkläder och fönsterbehandlingar i ett barns rum vid olyckor. Naturliga tyger som bomull fungerar bra.

Pink Toile

En sofistikerad strategi till en rosa flicka sovrum design, täcka väggarna i en rosa och vit toile tapet. En toile mönster lånar en gammal värld, mogen känsla till ett sovrum utrymme, vilket gör att rummets design kan övergången från en ungdomlig ung flickas rum till en mer sofistikerad teenage reträtt. Toile kommer att ha gott om färg, så måste du införa några ytterligare accenter i hela rummet. Lägga några kuddar eller täcken till sängen för en extra punch rosa. Trägolv i en djup rik brun tillsammans med deep brown färgade möbler såsom en sänggavel och en byrå kommer att införliva bruna i designen utan överväldigande utrymmet eller gör det känner mörka. En fräsch bukett med rosa och vita rosor på ett nattduksbord tillför organiskt till rummet.

Rosa och brunt accenter

För en subtil och anpassningsbar rosa och brunt sovrum, utnyttjar färgen i accenter och hålla underliggande paletten enkelt. En skarp vit för väggar och tak ger en utmärkt duk för att tillämpa accenter av färg. Välja en semigloss eller platt finish i Väggfärg. För en feminin touch, välja en himmelssäng. Trädkronorna tyget kan ändras ut för att ändra utseendet på rummet. Vitt tak tyg kommer att låna ut en ljus luftig känsla. Välj en skimrande ljusrosa tyg för en yngre estetik. Använda stänk av rosa och brunt i hela resten av rummet. Rosa gardinkappor kantad med brun band, till exempel kommer att, lägga till några kontrast och färg till rummet. Piffa upp en byrå med ett vitt lager färg på sidorna och en pastell rosa målade topp.

Presentera mönster

Rosa och brunt kontrast väl, vilket gör dem utmärkta färger att kombinera mönster. Skapa ett roligt och funky flicka sovrum med flera mönster som accenter i hela rummet. Prickar och ränder kan fungerar bra och mixas och matchas. Leta reda på tyger som kombinerar en matris av pinks från pastell till magenta med ett likaså expansiva urval av browns--Tänk ljus brun till djupa choklad. Parkoppla ett randigt täcke eller duntäcke med polka dot kudde shams. Mönstrade lagringsbehållare för leksaker och gosedjur är både snygg och funktionell.