mynewspapers.net

Dekorativa hår stift hantverk

Dekorativa hår stift hantverk


Dekorativa hårnålar bärs av många flickor och kvinnor som ett medel för att lägga till detalj och bländning, samt en touch av deras personlighet till deras frisyrer. Även dekorativa hårnålar är populära, kan de också vara extremt dyrt. Skapa din egen dekorativa hårnålar är en kreativ och billigt alternativ. Du kan enkelt göra din egen en-av-en-slag hair pins på hemma med hjälp av grundläggande hantverk leveranser.

Craft pärla Pins

Detta är en av de enklaste dekorativa hair pin hantverk du kan göra hemma och tar väldigt lite tid att göra. För att göra en uppsättning av craft pärla stift, behöver du långa hårspännen, färgade craft pärlor och en limpistol. Färgade craft pärlor finns på alla hantverk-återförsäljare. Tillämpa en liten sandskädda av varmt lim på baksidan av en craft pärla. Hålla den craft pärlan till toppen av den runda delen av hår klipp. Du kan lägga till craft pärlor över hela toppen av hår klippet om du önskar.

Blommig hårnålar

Blommig hårnålar är en annan lätt dekorativa hårarbeten pin. Om du vill skapa en blommig hårnål, måste en liten silke blomma, sax, en bred hårnål och en limpistol. Skär försiktigt hela stammen av silk blomman. Tillämpa en prick av varmt lim till platt basen av silke blommor och följa det hårnålen. Du kan lägga till extra detalj blomman genom att fästa färgade craft pärlor till silke kronbladen med hjälp av en limpistol.

Pappersindustrin hårnålar

Papper hårnålar kan du förvandla din favorit fotografier och andra papper till fashionabla hårnålar du kan bära var som helst. För att göra en papper hårnål, behöver du ett foto eller mönstrade papper, en 1-tums hole punch, Mod Podge, en skum borste, en limpistol och ett långt hår klipp. Använda hålslagningen, skära ut en del av fotografi eller papper som du vill lägga till i en hårnål. Använd skum pensel för att applicera ett tunt lager av Mod Podge över framsidan av tidningen. När Mod Podge är torrt, vänds papperet och applicera ett tunt lager av Mod Podge över baksidan av papperet. Applicera fyra skikt av Mod Podge att både framsidan och baksidan av papperet, så att varje pälsen torka innan nästa. När alla rockar är torr, tillämpa en prick av varmt lim på baksidan av papperet och följa den på den runda delen av hår klipp. Mod Podge kommer att ge en skyddande beläggning på papper att hålla den från att riva eller faller sönder.

Söt pärla hår Pns

Skapa en en-av-en-slag hårnål med konstgjorda pärlor för formella tillfällen. För att skapa en pärla hårnål, måste konstgjorda päron, ett långt hår klipp och en limpistol. Konstgjorda pärlor kan köpas billigt på craft återförsäljare. Tillämpas en prick av varmt lim på ena sidan av en konstgjord pearl. Följa pärlan ovanpå den runda delen av hår klipp. Gälla en annan konstgjorda pärla en prick av varmt lim och Limma pärla på toppen av hår klippet bredvid först. Fortsätta heta limning konstgjorda pärlor över toppen av klämma fast tills du når slutet.

Kände mig hårnålar

Med filt material kan du skapa en mängd olika stift, inklusive stift som är lämpliga för semester. För att skapa filt stift, behöver du ett blad av färgade kände, en penna, sax, en limpistol och ett långt hår klipp. Spåra en form av typen filten med en PIN-kod. För semester hårnålar, välja en form som speglar semestern, som en klöver för Saint Patrick's Day eller en pumpa till Halloween. Skär försiktigt ut formen med sax. Tillämpa en prick av varmt lim på baksidan av formen och koppla den till toppen av den runda delen av hår klipp. Du kan lägga till extra detalj de kände hårnålar genom limning eller sy knappar på filten.

Pärlstav hårnålar

Dessa dekorativa hårnålar är mycket enkla att göra och ett roligt hantverk för barn att prova. Om du vill skapa pärlstav hårnålar måste pärlor, tacky lim och hårspännen. Pressa en liten droppe av tacky lim i centrum av varje pärla. Tryck pärla på den övre halvan av hår klippet tills den träffar långt åsen av toppen av PIN-koden. Fortsätt limma och skjuta pärlor på pin tills alla åsar omfattas. Låt limmet torka innan bär.